IMAJU!!!! Na paketu Libero pelena piše da imaju i 2-4 i 3-6. A kako ne živim u Zg nemam pojma gdje ih ima za kupit! :?
Nadam se da ćete ih pronaći jer su stvarno super! ;)
Printable View
IMAJU!!!! Na paketu Libero pelena piše da imaju i 2-4 i 3-6. A kako ne živim u Zg nemam pojma gdje ih ima za kupit! :?
Nadam se da ćete ih pronaći jer su stvarno super! ;)
Hvala Bembolina! :D
Reći ću onda baki i dedi da nam kupe u Austriji jedan paket 2-4kg pa ćemo preći na ove 3-6kg jer sad ima bebač ima 2 tjedna, a iz bolnice je već izašao prek 3 kile, pa vjerujem da će mu ubrzo biti dobre i ove 3-6kg.
Libero imaju u Billi, Konzumu, Ipercoopu, Kauflandu. U Osijeku tamo imaju od veličine 3-6 pa dalje. Pretpostavljam da je i u Zgb isto.
Ivan rođen s 3150g i od prvog dana bio u Libero 3-6. Nisu mu bile velike.
Libero imaju u Billi, Konzumu, Ipercoopu, Kauflandu. U Osijeku tamo imaju od veličine 3-6 pa dalje. Pretpostavljam da je i u Zgb isto.
Ivan rođen s 3150g i od prvog dana bio u Libero 3-6. Nisu mu bile velike.
evo da se ja nafovezem
kakva su iskustva sa libero u odnosu na pampers?
mi imamo vec dize vrijeme velikih problema sa pameprsom jer gotovo svaku noc farisu prodje kroz pelene...
F ima 12kg i koristimo pampers broj 5 koji mu je velicinom skroz ok ali zato moc upijanja je katastrofa!
mozete misliti kako je svako jutro naci mokar madrac, presvlaciti posteljinu, ribati...a o zamjeni odjece da ne govorim :/
molim vasa iskustva, da li je libero bolji i koji broj i vrstu da probamo?
hvala
Mama Njojza, mi isto koristimo 5 i nikad nam nije promocilo... :? A pije i piski ko mala zvijer....
njojza, mi smo friški s liberom i isto smo prešli jer nam je pampers petica postala knap, odn. par puta su noću procurile.
uzeli smo 12-22 kg iako ni približno nemamo tu kilažu ;) . mislim da je veličina xl, ljubičasto pakiranje s dečkićem.
dubina je ista kao pampers 5 ali su šire na guzi. tako da više upiju i dosad nisu procurile.
manje su paprinate i nemaju miris. na leđima je ratezljiva pasica. cijena - mislim da dođeš na isto, manje koštaju ali ih je manje u paketu.
sve u svemu, zadovoljni smo i mislim da će ih još dosta dugo nositi. jedina je mana što ne mogu skoknuti u prvi dm i kupiti ih nego moram u neki veći centar.
DM...mi nemamo DM, mozda Konzum...? U Merkatoru ih nema.
kod nas ih ima mercator, veliki konzumi ili superkonzumi a mislim i svi ostali trg. centri.
hebemu pa kako živite bez dm-a?? ja sam u dm-u više nego doma! :roll:
Imamo SAM SHOP. :mrgreen:
Ivy, jel nam to pristajes na muku? :P
Ninet, na uporedbu reci cu jos i ovo: How yes no!
yes little duck :)
:lol:
hvala za info
ja danas idem u robot pa javim ako nadjem
ako ne nadjem u robotu idem u mercator
ninet, F se jako vrti po noci pa sam mislila da od toga promoci, no nije
on jako puno piski jer pije vode ko zaba i u pampers ne moze vise ni kap stati pa predje na odjecu i ostalo :x
Trebalo bi ih biti u Konzumu na Marindvoru
onom u vrazovoj?
ima ja konzum i ovdje na malti akoje to isti...
cure, brzo na pp dok se šefice nisu raspomamile! :mrgreen:
Kad dozivis da te Ivy upozorava da chatas, znas da si zabrazdila ko nikad.... :mrgreen:
bice da je negdje i ivy zabrazdila pa da joj bude lakse :roll:
AHAHAAAAAHAAAAAA :lol:
ja nisam vidjela ove "up & go" libero.
gdje tih ima za kupiti i kakve su?
Samo da provjerim... ako pelene procure, to znači da treba veća veličina? :? Naime, mi koristimo Baby Love Newborn 2-5 kg i isto nam svaku noć procure... meni se ne čini da su mu male (kupili smo i 3-6kg pa mi se čini da su mu prevelike), ali možda je moć upijanja slaba jer ga ja ne prematam prek noći, a on stvarno puno piški... tako da sam u nedoumici i nisam još našla Libero, ali ću probati u Mercatoru pa ću vidjeti da li će one procuriti. Za sada se snalazimo tako da ga ipak jednom prek noći premotam jer mi se stvarno ne da svaki dan mijenjati odjeću kad se jadan upiški.Citiraj:
ninet prvotno napisa
probaj veće šteta je dite budit po noći i minjat ga možda budu bolje
U St libero ima u Keruma , Tommya, Ipercoopa , neznam imate li vi te dučane
Znači ipak je stvar u veličini? Hm, baš ću probati.. iz bolnice smo izašli sa 3120gr, a još nismo bili na prvom pregledu (tek drugi tjedan) tako da ne znam koliko je u međuvremenu dobio, ali mislite li da bi mu bile dobre ona veličina Libera 3-6kg? Pa trebale bi biti ok.Citiraj:
Darijae prvotno napisa
Imamo i mi Kerum, Ipercoop... budem pogledala. Hvala!
mala, kupi veće - ako su sad i prevelike, potrošiti će se za koji tjedan.
mi smo imali jedan paket babylove i nisam bila zadovoljna, loše su upijale. pampers newbron su bile odlične, ali ne sjećam se s koliko kila smo prešli u veće. :/
Evo, mi smo ih koristili, ali svaki je put Leonarda dobivala osip od njih. Mislim da su bile proizvedene negdje drugdje, a ne u Švedskoj. Mi smo ih kupovali u Billi, ali više ne znam da li ih drže.Citiraj:
lidac2004 prvotno napisa
Off record...U Italiji recimo, uopće se ne prodaju Libero pelene, bar ne pod tom robnom markom. Prodaju se jedino ove Up&Go ali bez titla Libero...nešto smrdi ovdje kod nas na tužnom istoku....
Smrdi da... ali ne Libero nego Pampers :mrgreen:Citiraj:
Virgo30 prvotno napisa
Ja više ne znam, mi kupili Libero 10-14 kg, Fran ima 8,4. Prvih 5 dana super, i onda sve po starom-propiški po noći. Imam još zalihu Huggiesa od 8-? kg, pa ih još koristimo po danu-to obvezno propiški 2 sata nakon stavljanja.
Jel ja to ne znam staviti pelenu? :oops: Koji mi je :evil:
Ramišljam o platnenim pelenama, pa ću onda bar znati zašto je mokar!
Možda stvarno ne stegneš dovoljno...
A i može se pelena presvući bez da se dijete probudi.
Samo se to radi kada su u dubokom snu.
Ja sam svoju presvlačila skoro do godine dana.
Prva četiri mjeseca se budila svaka dva sata i nakon podoja bi se olakšala i j abih ju presvukla.
Uostalom, iako se dijete budi, ja sam da se dijete presvlači po noći inače spava u mokrome i može se prehladiti i sl.
Možda je off the topic ali ja bi slala natpis sa Libero pelena u Bebe za njihovu nagradnu igru - ali bedak ne znam koji natpis.
Zna li netko?
goddamit :x
taman se navučem na libero pelene, prvi paket pri kraju, odem u mercator - i nemaju.
ne da mi se potezati do bille, getroa ili neznamkamo samo po paket pelena.
je l' zna netko gdje ih ima u gradu, negdje na relaciji kvatrić-trg?
(osim u nami, gdje velite da su skupe)
pa kolko ja znam u mercatoru ih nikad nije ni bilo. ja šaljem MM u getro, inače ne znam gdje ih ima.Citiraj:
ms. ivy prvotno napisa
ima u super konzumu, ali u manjem konzumu kod nas u kvartu nema, pa ako imaš neki veći konzum u blizini. škicni tamo.
Pa u Getrou ih MM nije našao... istina, nama trebaju one mini, 3-6kg...Citiraj:
berlinka prvotno napisa
market u importanne galeriji samo mali paketi, jako skupo
veliki konzum na kvatriću nula bodova
nama na kvatriću veličina xl, veliki paket 110 kn - nije strašno
MM pogreškom kupio premale liberice 10-16 kg.
paket je otvoren jer niti ja nisam vidjela i fali jedna pelena ponovo jer niti ja nisam vidjela pa pokušala n avući žapcu.
dakle, htjedoh reći, ako neko hoće te pelene ja mu ih dam.