-
stalno sam na tretmanima.... ali ne za mrsavljenje jer imam 50 kila ...i vrlo sam opustena....
opcenito ljudi ulaze u svakojake rasprave a da su pritom procitali necije misljenje na forumu....nije sramota ne znati...
pozdrav oka...odoh na masazicu...smajlic
-
Evo, ti si prva kozmetičarka ili što već koja tvrdiš da limfna drenaža može uz dojenje. (za koju ja znam, nek se javi još ko da potvrdi drugačije)
Meni je svaka rekla da ne smije jer gubi se voda, a voda ne ide samo dolje van već nam ide i u mlijeko.
Druga stvar za dojilice recimo u prvih godinu dana: radi se o tome da svaki agresivni postupak i agresivno vježbanje djeluje tako da se
zbog mliječne kiseline koja se nakuplja u mišićima mijenja okus mlijeka i onda može doći do problema da beba odbija dojiti i stvar se zakomplicira.
Naravno da ima i beba koje ne reagiraju burno. Znači vježbanje DA, ali umjereno i ne preagresivno, naravno da majka napravi kako ona želi.
Također je zbog svega toga odlično vježbati nakon podoja...
I ne kužim što se toliko uzbuđuješ, iznosim svoje mišljenje (ne vrijeđam tuđe, što za tebe ne bih rekla) ako sam već nešto naučila o dojenju na forumu naučila sam
na ovom Rodinom i na to mogu biti samo ponosna.
-
ma naravno da se tijekom dojenja nesmije raditi na sebi nista agresivno.
nisi me shvatila sto zelim reci?
limfna drenaza se radi na nogama recimo?kakve to ima veze s cicama i mlijekom?
ona poboljsava bazalni metabolizam,cirkulaciju,i vodi toksine van...ne koristi se nista sto ugrozava mlijeko ili njegovu konzistenciju...
ma gle....jaa se ne uzbudjujem...dapace..
ima zena koje to ne zele i misle da je stetno
ima zena koje se ne obaziru na to i rade tretmane koje i nebi smjele...dok nema nuspojava sve je to redu!
ali to mi je struka vec godinama i rado dam savjet koga to interesira...jer zene neznaju.
-
kao izlučuje se voda i štetne tvari kroz nožne prste :roll:
pa ne bih rekla niti da sve kozmetičarke znaju sve ...
ujedno jedne govore jedno, druge drugo
http://www.kupime.hr/komentar/kavita...na-drenaza/802
ova pak tvrdi da je bolje odgoditi limfnu drenažu tijekom dojenja zbog izlučivanja štetnih tvari u majčino mlijeko
-
I meni su u salonu rekli da, s obzirom na dojenje, ne bi smjela raditi nikakve tretmane (ni limfnu) osim LPG-a, on je dozvoljen. Pitala sam i ginekologa, on se slaze s tim.
-
Vrijeska nisi dobro procitala u komentarima.kavitaciju raditi tijekom dojenja niti slucajno
kao ni radiovalove.drenaza se ni ne spominje.
A voda i stetne tvari se izlucuu mokrenjem kao sto sam vec napisala.i samo da znas da na ove komentare odgovara curka koja radi u uredu kao tipkacica ponuda za portal
na kompu :-)
-
Poštovana, Dojenje je kontraindicirano kod tretmana kavitacije tako da ne bi preporučila odlazak na tu vrstu tretmana. Kod limfne drenaže,oxy-fata i radiofrekvencije dojenje nije strogo kontraidicirano ali zbog mogućeg lučenja dijela nusprodukata putem majčinog mlijeka preporučamo odgoditi odlazak na tretmane dok dojenje traje
Ja ne znam što sam to krivo pročitala ... piše da drenaža nije strogo kontraindicirana, ali da se ne preporuča jer postoji mogućnost lučenja nusprodukata putem majčinog mlijeka ... nekako sam uvjerena da nisu baš svi toooliko pošteni da će reći da je strogo kontraindicirano, pa prodaju tretmane i žive od toga ...
očito je tipkačica pročitala neki tekst o izlučivanju štetnih tvari putema majčinoga mlijeka pa nekako više vjerujem njoj
usotalom, tko voli nek izvoli ... svatko ima pravo na svoje mišljenje, uvjerenje, i način na koji će trošiti svoj novac ...
-
naravno da je procitala
sigurno nezna te informacije teorijski a pogotovo iz prakse
samo pitanje gdje je procitala
-
tko voli nek izvoli :slazem se
samo da je zena informirana u vezi tretmana
danas punooo salona radi samo da proda i zaradi bez obzira dali joj to treba ili ne...
zato i propadaju svaki dan..sve vise i vise
samo kvaliteta radi kak spada
-
Vidim da spominjete neki LPG, mene konkretno zanima kaj je to?
Kako djeluje?
I kako se to radi?
-
I sad vidim da je kao kavitacija liposukcija bez noža pa me zanima jel to točno i je tko bio na tome?
I vidim da ima više vrta ultrazvučna, vakumska i serumska.
zanima me koja je razlika i koja je najefikasnija za centimetre i selulit?
-
A što ne odete pod nož? Svakih 6 mjeseci vam ispumpaju salo i ko novi ste... :mrgreen: A u međuvremenu se ubijate u hrani i ništ ne radite... :)
-
Evo nešto napokon stvarno učinkovito.KRIOLIPOLIZA.Drage moje nestao mi jastuk na stomaku.Rezultat je konačan nakon 3-4 mjeseca.Meni je tek sada dva mj prošlo ali otopilo se.Nisam ga ničim mogla skinuti.Vježbam redovito i nema šta nisam probala.Perfektno!!Cura mi je rekla da je to zamjena za liposukciju i da jedina radi u Hrvatskoj s tim aparatom.Vidila sam da je jako popularno u americi,plastični kirurzi su mahom počeli koristiti tu metodu.Tretman je tisucu ipo kuna i može se ponoviti nakon dva mjeseca ako ima potrebe.Nažalost,za sada samo u Splitu to ima jer su oni i distributeri uređaja.Vidjela sam neke reklame u Zagrebu i bila u jednom od salona koji su to reklamirali ali to nema veze s tim uređajem.Pogledajte na you tube kako to izgleda http://www.youtube.com/watch?v=HEochN9-klY
-
domy jesi li bila na nekim od tretmana i gdje ako jesi?
-
Elizabeta, vidim da se kuzis u tevtretmane pa samo pitanje, je li normalno nakon limfne drenaze imati cudan (gorkasti) okus u ustima? Nakon limfne isla sam na onaj vibro plate, sad bas da je od njega ne bi rekla.. Thnx
-
Obično svake (ili svake druge) godine odem u Terme Selce na 7-10 tretmana u Vacusacu.
Pola sata mira i ležanja dok ti cijelo tijelo steže vrlo ugodno. Izgubi se dosta tih cm, naročito ako se još pazi na prehranu.
http://www.terme-selce.hr/pd/94/pgoi...a-Terme.wshtml
Znam da bi bilo zdravije svaki dan vježbati, ali..., a ovako, odem u kasno proljeće pa mogu na plažu relativno podnošljivog volumena:-). Preklani je bilo 140 kn svaki put, a sad čitam da je 200, mislim da mi je pametnije šetati i ne papati...
Skupa je ta ljepota...
-
Bok cure! Pronašla sam na nekom portalu dosta kupona za razno razne tretmane, već dugo se spremam pa mi je ovo došlo ko naručeno :) Ne znam jel itko isprobao, samo se isprinta kupon bez plaćanja, nadam se da to vrijedi da se ne osramotim...:-o
http://www.kuponline.hr/kuponi/zdravlje-i-ljepota
Dvoumim se između klasične anticelulitne masaže ili onih čuda s aparatima - kavitacije, radiofrekvencije.... S čime ste imale bolja iskustva? Hvala na pomoći!
-
vana, aparati su, po mom iskustvu, ali i onome što sam čula od drugih korisnica, prilično beskorisni. ja sam kombinirala liposukciju i limfnu drenažu te anticelulitnu masažu. naime, nakon liposukcije se mora raditi limfna drenaža, da proradi krvotok između ona 2 dijela tkiva koja su se razdvojila prilikom liposukcije, a tu i tamo sam dodala i koju anticelulitnu masažu, da razbijem ono celulita što mi je ostalo i da mi noge ostanu glađe. provala sam aparaturnu limfnu drenažu i učinilo mi se da ta stvar uopće nema efekta. s druge strane, od jedne djevojke čula sam o ultrazvučnom razbijanju celulita - kavitaciji. jadna je išla na tretmane godinu dana, potrošila novac koji je mogla dati za liposukciju, obećali su joj skidanje 7-8 cm obujma, a ona je izgubila samo 1cm istog.
-
usput, zna li tko nekog dobrog estetskog kirurga koji bi mi napravio liposukciju listova?