:-D:-D
Printable View
:-D:-D
dobru zabavu svima i prodavateljima i kupcima :-D
iiiiiiiiiiiiiiiiii kako je bilo, ajmo dojmove brzo.
koliko sam ja pratila na meteu kisa vam nije padala ali vam je puhalo ;)
prodavatelji jeste zadovoljni?
Evo mene prve doma. Kise nije bilo, puhalo je, nosilo brosure, pa cak i novce :)
Prodaja rodinih artikala super isla, bilo je dosta zainteresiranih, cini mi se da je i rasprodaja isla dobro, pogotovo jeftine igracke.
Bila mi je stalno guzva na rodinom standu pa glavu nisam mogla ni digniti za gledat uokolo. Nadam se da su svi sudionici zadovoljni isli kuci.
baš mi drago da je dobro prošlo i žao što nisam bila....
nisam nikako mogla stići...
Jupiii
Supeeeeeeeeeeeeeer
aaaaa, baš mi je drago da je dobro prošlo! :-D :klap:
stavite negdje link sa sličicama, da vidimo atmosferu...
bilo je super....ja sam bila na štandu doniranih stvari za Rodu..
gotovo cijeli asortiman štanda je otišao....
bilo je lijepo biti dio ekipe....iskreno se nadam da će rasprodaja biti opet...evo unaprijed se prijavljujem za pomoć....
moji dječaci su skupa samnom uživali na štandu...preslagivali artikle i zabavljali se razgledajući ponude drugih štandova...super u svakom slučaju
http://www.facebook.com/media/set/?s...0645757&type=3
Ima li nade da se organizira još jedna rasprodaja do ljeta?
Evo vas u Dnevniku Nove!
S obzirom da je prvi put i da je Split zeznut grad ( blago rečeno:mrgreen:) za ovakva događanja mislim da je bilo sasvim solidno. Mi koji smo bili smo se super zabavili, pazarili smo svega po malo , a i djeci je bilo zanimljivo, posebno momčićima koji su prodavali i zaradili :-) Bila je baš ugodna atmosfera.
hvala svim curama s foruma koje su dosle! hvala brane sto si nam pomogla :)
nadam se da ste uspjele naci bar nesto za sebe :)
srecom da nas je i vrijeme posluzilo
za prvi put, mi smo jako zadovoljni :)
a prilog na tv novi je bio bas dobar :)
Zrinka, hvala tebi i ostalim curama za trud!
Bilo je super. Kupila sam maloj hrpu slikovnica za džabe, frendica nakupovala super robice za svog dvogodišnjaka. Sjajna akcija! :)
Nadam se da će, ako ne prije, a ono barem na jesen biti nova raspraodaja da opremimo djecu za zimu. ;)
Kupusic :)