Počelo je počelo...legal alien-za pravilno duplanje bete!!!
Printable View
Počelo je počelo...legal alien-za pravilno duplanje bete!!!
Ljubice i legal alien čestitke na betama i ~~~~~~~ za pravilno duplanje
Legal Alien super čestitam, i naravno da će se duplati! Ti si nam trudnica!
Legal Alien čestitam i odmah za duplanje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Legal Alien, još ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pravilno duplanje :klap:
:-DLegal:-D
legal alien, bravo za betu :klap: i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pravilno duplanje!
Legal alien čestitam.... :) ~~~~~~~~~~~~~~ za četvrtak
bas ste super. svima od srca hvala na vibrama.
hehe, znate sto mi je sestra rekla jutros (moja bioloska sestra ne medicinska :-)). rekla je ajde nadam se da ces mi javiti rezultat telefonom ili da trazim po rodi :lol:
Legal alien i ovdje ti čeeeeeeeeeeestiiiitaaaam!!! Ti mi ulijevaš nadu za moj postupak! :-D ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za duplanje !!!
cool, tubeless princess (i ja sam jedna takva pa sam te zapamtila po potpisu :))!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za duplanje!!!
(di je ono bio postupak?)
Legal alien ~~~~~~ za pravilno duplanje :-D
I ovdje najiskrenije cestitke legal alian i za duplanje ~~~~~~~~~~~~~~
Ljubica čestitam :-D :-D
Legal alien ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pravilno duplanje :klap: :klap:
Curke saljem vam svima malo trudnickih vibrica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
da nastavite stopama Ljubice i Legal alien, S R E T N O!
Sretno Vam svima i neka Vas Bog blagoslovi. Vas i Vaše trbuščiće. :-)
jos jednom hvala svima na cestitkama i na vibrama za sutra. javim vam nadam se sretan i dobitan broj.
dodje mi da svako malo pogledam u nalaz. weirdo!
Legal alien držim fige za školsko duplanje ~~~~~~~~~
legal alien sretno sutra za troduplu betu!:-)
Legal alien, i.............?????? Pogrizla sam nokte!
Legal alien......ovo je divna vijest ja sam pobrkala tjedan u dopisivanju u PP pa zanemari što sam napisala ja mislila da tek u utorak ideš vaditi betu...a ono kod tebe beta pozitivna....juuupiiiii nadam se da ću kroz kratko vrijeme ugledati i novu betu poduplanu i veliku.....bravo čestitam!!!!
Svima pa i sebi (hehe) šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~neka nam Bog da snage i strpljenja....
Eh zaboravila sam pitati ima li tko 13.02. na UZV u Mariboru ja sam naručena u 16.15. pa eto da se popričamo malo u čekaonici....
I da još jedna stvar jučer sam otkrila da mi nalazi na trombofiliju nisu u redu...van sebe sam s jedne strane jer se pitam dokle više...dokle....a s druge strane sretna sam ako je to rješenje da ne budem opet izgubila bebu...uglavnom ako sam dobro shvatila ja sam Homozigot MTHFR (TT), PAI-1 utvrđen DELECIJSKI POLIMORFIZAM (4G/4G) I ACE utvrđen je INSERCIJSKO-DELECIJSKI GENOTIP (ID)....eto meni ovo sve zvuči kao na hebrejskom ali eto....
legal alien:cekam:
bolje se rodit bez one stvari nego bez srice.... dakle beta se lijepo uduplala. ja se odusevljena vratila na posao pozavrsavala sto sam imala i krenem doma vama javit sretnu vijest. u autu me par puta prostrijelila bol u predjelu prepona. uglavnom dodjem doma, odem na wc i shock!!!! krv. neka svijetla vodenasta krv (vjerovatno od utrica malo prorijedjena). lagana panic me uhvatila. dosla nekako do sestara i doktora. uglavnom terapija uz standardnu jos duphaston i normabel i strogo mirovanje. nema ni sjedenja na kompu. samo lezanje i dizanje na wc.
sretno svima u postupcima. ja se javim ponovno kad stignem (kad se dokopam laptopa)
Samo ti miruj, biti će sve super! Kissssyyy
Legal alien ti lijepo lezi i miruj , a mi ćemo ~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude super i da beta raste i raste!
Dobila si i Duphaston uz utriće?
Legal alien samo lijepo miruj i pozitivno. Puno ~~~~~~ da sve bude ok! Super da se beta uduplala. Drzim fige!
Legal, potpisujem cure. Bez panike, samo polako, bit će sve ok!
Legal miruj i ~~~~~~~~~~
Drage moje i moja beta se fino uduplala 8.2 bila je 862 ali mi je krenula neka sukrvica smedjkasta. prelezala sam u krevetu prekuce i juce ali krvarenje se nije zaustavljalo i jutros nas je nasa mrvica zvanicno i napustila. Beta je u opadanju a ja se uzasno osjecam!
Nisam vjerovala da ista moze da boli vise od negativne bete ali ovo ne definitivno jos teze!
Legal vibram da se tvoja beta ipak nastavi duplati i da ne budes moje srece ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ljubica, žao mi je!!!:-(
Legal alien, ja sam se jako radovala tvojoj beti,bila mi je nada da ipak smrzlici nesto mogu. Nadam se i dalje,i zato me nemoj iznevjeriti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ja sam dokaz da smrzlići ipak nešto mogu a tako će zasigurno biti i sa Legal alian! Koka drži se! Javim ti se na pp.
Ljubice, užasno mi je žao...