Pozdrav margi,
Čestitke na trudnoći:):)
Ja bih ti preporučila dr. Miškovića sa Svetog Duha.
Ako te još što zanima, molim te javi se na liladu03@yahoo.com jer ću tamo prije vidjeti.
Sretno!
Printable View
Pozdrav margi,
Čestitke na trudnoći:):)
Ja bih ti preporučila dr. Miškovića sa Svetog Duha.
Ako te još što zanima, molim te javi se na liladu03@yahoo.com jer ću tamo prije vidjeti.
Sretno!
Helou helou!
Želim biti kratka. Imam jednorogu maternicu. Svaki ginekolog je barem jednom naglasio kako imam rizičnu trudnoću. Od toga što imam 36 godina, da sam ostala trudna putem IVF-a do toga da imam sindrom policističnih jajnika i abnormalnu maternicu.
Ko ne razumije, možda mu ova slika pomogne ->
Trenutno ne živim u Hrvatskoj, ali se to može lako promijeniti. A mene zanima da li neko ima informaciju u kojem hrvatskom gradu i u kojoj bolnici se nalazi najsavremeniji odjel za neonatologiju? Rizik od prijevremenog poroda je ogroman, te želim da se na vrijeme spremim a to uključuje, po meni, da budem blizu ustanove koja će mi/nama najbolje znat pomoći.
Također bih htjela čuti vaše ispovijesti ako i vi imate ovu rijetku anomaliju. Na internetu sam čitala ispovijesti gdje žene i nisu znale da imaju tu anomaliju, druge pak znaju i nisu nikad uspjele ostati trudne, treće su imale poteškoća i nažalost je bilo onih kojih su doživjele noćnu moru. Ali ja želim čuti sve, the good and the bad, jer se tako jedino mogu pripremiti.
:ghug: