zagonetno pismo je pročitala u dva tjedna što je za nju ogroman uspjeh jer voli čitanje ali kad ja čitam
sad smo na lav vještica i ormar i prelazi po dva - tri poglavlja dnevno :-D
Printable View
zagonetno pismo je pročitala u dva tjedna što je za nju ogroman uspjeh jer voli čitanje ali kad ja čitam
sad smo na lav vještica i ormar i prelazi po dva - tri poglavlja dnevno :-D
da prijavim naš (ne)napredak u lektiri
W.Pooh joj nikako nije legao i ostavili smo ga za druga vremena, jednostavno se nije makla s prvih 10-ak stranica! ali zato Ela Peroci ju je oduševila i za rođendan je poželila još neku njenu knjigu (?), uz to je još par kraćih pročitala, sve s popisa lektire za 1-2 razred.
sad još do škole ima vremena za još poneku knjigu pa mi je super ova tema da suzim izbor u knjižnici
Elly nisam skuzila gdje tražis "Bijelog jelena"
U citaonici ili knjizari
To je kod nas na popisu lektire za 3.razred i moja V ju je dobila od prijatelja za rođendan
Ja sam je neki dan vidjela u 2-3 knjizare kad sam kupovala Vanji knjige
A. trenutno čita "Zvižduk s Bukovca" i jako mu se sviđa (do te mjere da je poželio sam napisati knjigu! - ali znam dobro da će sve ostati samo na planovima 8-) ). To čita samostalno, a zajedno čitamo "Kroz pustinju i prašumu", ali to mu malo čitam ja, a malo on sam. Jest knjiga dugačka i komplicirana, ali sviđa mu se, naročito što ima životinja.
moja curka doma moze slusati samo l. cohena, sinatru... , ali u vrticu su djeca svasta slusala pa je tako pokupila neke pjesme lady gage, selene gomez, magazina, severine, tbf-a, connecta i djecaka.. a sto mozes...
tanja_b meni je Kroz pustinju i prašumu najdraža knjiga! imaš neko staro izdanje iz djetinjstva ili novo?
U citaonici nemaju - ja sam u Italiji i iako imaju i hrvatski odjeljak, knjige nema. Prekomjplicirano mi je uzimati ju u HR-knjiznici jer ne znam da li bih ju, s obzirom na nasa putovanja, uspjela vratiti na vrijeme.
Kad dodjem u HR, trazim u knjizarama, ali nije bilo.
Mozda negdje online?
Ja sam ju imala, naravno, ali sam ju posudila mladjoj frendici jos dok sam isla u skolu.... i pisi nestalo. :/
Novo izdanje Školske knjige, baka mu je kupila za uspješan 1. razred :-)
A i ta kupnja bila je zanimljiva. Baka je otišla u Profil i tamo pitala prodavačicu, a prodavačica, kad je čula da je knjiga za osmogodišnjaka, počela joj je gurati slikovnice koje su za lektiru u 2. razredu, na kraju ju je počela odgovarati od kupnje. Baki se činilo da bi prodavačica mogla još i zvati Plavi telefon :mrgreen:, pa je na kraju otišla u drugu knjižaru i kupila knjigu bez suvišnih razgovora.
On to čita polagano, malo čita, pa malo čita nešto lakše (osim spomenutih, glavni hit ovog ljeta su i slikovnice grčke mitologije + obavezno "Mama, pričaj mi Odiseju"), pa se opet vrati debeloj knjizi... meni je samo bitno da se čita. A gušt mi je i kad zajedno čitamo, ionako znam da će tome i prebrzo doći kraj...
Paulinu P. i sve ostalo od Sanje Polak, više puta je sve pročitala
glede slušanja Selena Gomez i Ketty Perry
Moj je ovoga ljeta pročitao dva dijela Kronika iz Narnije, Ronju, razbojničku kći i još nešto tamo na početku ljeta, ali sad se više ne mogu sjetiti što. Srećom voli čitati i brzo čita za svoju dob (koliko mogu procijeniti). Sad čita paralelno nekog Petra Pana i 1000 rekorda.
Preko ljeta smije birati što čita, tijekom školske godine prioritet ima naravno lektira. Meni je, kao i tanji_b, važno da čita. Htio je čitati Harry Pottera i bila bih mu dopustila (ionako je gledao filmove), ali nismo mogli do prvog dijela knjige tijekom ljeta pa je uletjela Narnija.