ajmeeeee, ja zaboravilaaaaa...
Makano, daj reci, što su objavili.
dugo smo razgovarali, ali znam da izvuku samo jednu rečenicu.
jesu li objavili apel na roditelje da oni budu zadnja kontrola?
Printable View
ajmeeeee, ja zaboravilaaaaa...
Makano, daj reci, što su objavili.
dugo smo razgovarali, ali znam da izvuku samo jednu rečenicu.
jesu li objavili apel na roditelje da oni budu zadnja kontrola?
šta su rekli za guralice?
nisu i prekinuli su te dva puta u pola rečenice, ali si imala lijepu trakicu na glavi :mrgreen:
popljuvali i guralice i hodalice :DCitiraj:
apricot prvotno napisa
ak je to sve što imaš reći o mome "nastupu"Citiraj:
josie prvotno napisa
:P
Sorry nisam vidjela da si odmah odgovorila..... :)
Meni se svidio prilog.....Polovina je rekla da su i hodalice i guralice lose jer svi ti tockici i sl. oprema hodalica i guralica tjera dijete da se krece "nekontolisano" i da time steti razvoju djeteta.....uplicu se u razvoj i kontrolu motorickih puteva ,pa je djetetov nervni sistem prisiljen stvarati "pogresnu" motoriku
Spomenuli su i ftalate i druge opasne materije i da se u Hrvatskoj rade testiranja , ali na malom uzorku ( par igracaka izvadjenih iz citavog koningenta) i da je Zavod za javno zdravstvo utvrdilo da je 6% igracaka stetno po zdravlje djeteta
Ali rekli su i da je krajnja odgovornost na roditeljima...samo to je autor priloga rekla pri odjavi, onako pomalo usput., nije bas zvucalo kao apel...vjerovatno bi bilo bolje da su pustili kad si ti to rekla
nije važno što je prisvojila moju poantu, važno je da informacija dođe do roditelja!
Na Goljaku preporučuju guralice, dapače, posuđuju ih roditeljima kad je dijete u fazi proodavanja.
proHodavanja
(općenito, ispričavam se za sve tipfelere koje radim, to je zato što mi Lea stalno lupa po tastaturi pa mi pola slova ne radi dobro :/ )
Da bitna je poenta o nasoj odgovornosti.....a kad smo kod toga prije nekih sta vremena stigao MM sa treninga i pozelio bebaru da se malo igraju...hajd' rekoh ....da se malo osvjezim, istusiram ..i nakon 20-tak minuta vratim se u sobu kad moje se dijete "veselo" igra sa hemijskom olovkom.....gura je u usta i zagrcava...sva sam se preznojila od muke ..Boze moj valja najprije muza pre-odgojiti :evil:
Na nekoliko Dorinih najjednostavijih slikovnica stoji upozorenje da nije za mlađe od 3 godine zbog "small parts" koje djeca mogu progutati.Oni to izgleda stavljaju na sve pa kad pod ruke dođe i takva jedna obična slikovnica :/ Zašto ne?!Citiraj:
Luna Rocco prvotno napisa
Apricot bila si odlična :D ,slučajno mi je TV bio na tom programu ali mi je "udruga Rode" i tema odmah privukla pažnju.
N_aravno da ima na zveckama (uzgred i to je bilo u prilogu), jer ukoliko je slabe kvalitet i npr, pukne njeno punjenje dijete moze inhalirati.....
Ili npr. u prilogu su govorili i o stetnosti igracaka poput vojnika i sl. koje poticu lose emocije, agresivnost i sl.
Podižem ovaj topic jer trebamo:
roditelje i dijete koje se ozlijedilo igračkom ili nekim njezinim dijelom.
traže sa HTV-a, za emisiju Život uživo.
Molim vas da se za detalje i kontakt s novinarkom javite na e-mail iz mojega profila.
Ja sam jutros za DJH snimila prilog u ime Rode i stvarno nije strašno, pogotovo ako znamo da bi naš slučaj mogao pomoći drugoj djeci i njihovim roditeljima.
Djeca iz vrtića mog M. su se igrala s onim metalnim magnetnim kuglicama biljara, s time da su kao rupa poslužila njihova usta. :shock: :shock: M. je progutao tu kuglicu!