Priču - o naravno!
Posebno u onom dijelu gdje sam htjela Romerice i gdje smo se ja i mm složili da je sigurnost važnija od kunica ;)
Napisat ću priču detaljno, baš onako kako je doživljeno, samo gdje???
Ovdje u ovom topicu ili???
Printable View
Priču - o naravno!
Posebno u onom dijelu gdje sam htjela Romerice i gdje smo se ja i mm složili da je sigurnost važnija od kunica ;)
Napisat ću priču detaljno, baš onako kako je doživljeno, samo gdje???
Ovdje u ovom topicu ili???
Pepita i curke:heart::heart::heart:
Zaista, sretan vam rođendan.
Sigurna sam da će tvoja priča pomoći da još netko sačuva život svog djeteta.
tako mi je drago što je sve dobro prošlo,
a što se tiče AS, i one su pokrivene osiguranjem i trebali bi dobiti novac za nove
sretan vam rođendan curke, stvarno imate šta slavit!
ne znam uopće što da napišem, baš me ovo potreslo
prestrašno je to što vam se dogodilo, i stvarno svaka čast i tebi i TM što vodite brigu o svojoj djeci i imate sjedalice u kojima i vozite djecu (a ne da stoje kao ukras u autu)
ako ima profil na fejsu možeš na onom linku što je Ančica stavila napisati priču
ili napiši Ančici priču na pp, ako ne želiš javno, pa ćemo samo staviti tvoj nick, ili inicijale (kako god ti kažeš)
i još jednom, stvarno mi je drago da ste sve tri ok. :heart:
Zar su AS pokrivene osiguranjem, nisam to znala...dobro da si mi kazala.
Potresno, strašno i fenomenalno.
Split i okolica su užasni po pitanju vezivanja djece, užasni. Ovu bi priču trebalo distribuirati po vrtićima i školama, da stoji na oglasnim pločama.
AS mogu biti pokrivene kaskom, ako si to trazila. kao sto mozes posebno osigurati stakla kaskom i sl.
nase su bile osigurana, ali da li su jos uvijek ne znam.
inace bilo je slucajeva kad su ljudi uspjeli trosak sjedalica dobiti od osiguranja. jsko bi bilo dobro ako imas racun od sjedalica, jer ako nemas soiguravajuva kuca ce ti raditi procijenu, pa ce umanjiti iznos itd......
uglavnom lovu mozes dobiti od osiguravajuce kuce vozila koje je skrivilo nesrecu, ali pripremi se na borbu i naoruzaj se zivcima.
ima par ljudi koji su uspjeli, pa nek oni napisu svoje iskustvo.
evo jedna od tema o tome
http://forum.roda.hr/threads/43054-O...u-nakon-sudara
Plačem dok ovo čitam, sam Bog vas je cure čuvao.... I autosjedalice, naravno... Stvarno potresno iskustvo za sve vas... Sva sreća da ste dobro! ;) :pusa:
Ajme Pepita celo jutro sam pod utiskom.
Tako mi je drago da ste dobro!
Pepita, drago mi je da ste dobro. Nadam se da cure nece imati nikakve traume zbog nesrece.
Sva sreca na autosjedalicama i andjelima cuvarima.:love2:
pepita :heart:
plakala sam, još se ježim, Bogu hvala da ste dobro.
Ja sam jučer išla u Kaštela tražit najbolju Römericu. Definitivno ona sa svim zaštitama!!!
I, da, ovo treba lijepiti u vrtiće i škole
ajme tek sad vidim, pepita draga, plakala sam dok sam citala
uh, uh, uh, koji uzas
glavno da ste dobro vas 3 :heart: :heart: :heart:
kako su cure, L., jel se oporavila?
pepita :love:
hvala Bogu da ste dobro sve tri!
Strašno, pune oči suza!
Drago mi je da ste dobro i nadam se da ćete se brzo oporaviti od šoka.
:heart:
ako cijeli forum plače, mogu misliti kako je tebi i mužu. :hug:
sretan rođendan i brzi oporavak od šoka :heart: :heart: :heart:
uf pepita, još sam naježena od glave do pete
sritan vam rođendan!
Prestrašno...
:love2: tebi i curama
Uh Pepita, naježila sam se :o
drago mi je da ste dobro :love2:
Uf, meni i knedla u grlu i suze u očima.
Sva sreća da ste dobri, ljubi cure i držite se, treba taj šok sad preživjeti dalje. Mi smo jednom sletili s ceste, pri jako maloj brzini, u zavoju, na pustoj cesti, u snjeg, samo smo se zarotirali za 360 stupnjeva u polje. Djeca su isto naravno bila u AS. I ja nisam mogla jako dugo to izbiti iz glave. Ne mogu ni zamisliti kako je tek tebi sada. :heart::love2:
Ne mogu zaustaviti suze, neka ste dobro!
Grlite se!
Pepita ima Boga. Hvala mu što ste sve tri dobro.
Eno vas i na 24 sata. Grozno izgleda.
Pepita sretan vam trostruki rođendan. Sva sreća da je sve prošlo u redu. Sad sam vidjela i slike na netu, slike su užas. Ljubi dječicu:heart::heart:
(http://www.24sata.hr/crna-kronika-ne...-curice-262652)
:heart::heart::heart:
ajme Pepitice, u šoku sam :-o :love2:
ne mogu vjerovati što vam se dogodilo! hvala dragom Bogu na AS, i na roditeljima kojima je sigurnost njihove djece na prvom mjestu!
draga moja ljubi mi puno svoje curice :love2:
neka mi oproste vjernici, ali nisu to ni anđeli, ni bog, niti nebo to je čista životna nasumičnost, nekoga pogodi nekoga ne.
koliko god čovjek bio oprezan, obziran i savjestan u prometu, čim sjedneš u auto sudbina više nije u tvojim rukama, a nit u rukama boga, već drugih vozača i sa time moramo živjeti.
ovo što predlažete ovdje za proširiti priu u kontekstu važnosti sjedalica za djecu podržavam svim srcem.
Pepita sretna sam radi vas, mogu samo zamisliti kako se osjećaš, želim vam brzi i bezbolni oporavak od šoka.
Pepita sretni vam rođendani <3
Drago mi je da ste prošle bez ozljeda.
Slike nesreće su prestrašne.
Vjerujem da ima Boga ali mislim da si ti najviše zaslužna što je sve završilo dobro jer si zavezala djecu u sjedalice. :heart::heart::heart:
Potpisujem Ancicu, ovakvu priču treba vidjeti što više ljudi kako bi postali svjesni da sjedalice nisu novotarija, nepotreban trošak i sve ono što ljudi koji ih ne koriste misle o njima.
mene je dotukao tvoj pogled prema stražnjem sjedalu...
pepita :heart: