Ja ne kuzim cijelu strku. mare je lijepo napisala sve sto bih i ja. Ne vidite burzu, pa sto onda? Ne vidim ni ja moderatorske alate pa zivim sasvim ugodno bez njih. Nadam se da mi sad administratori nece pokloniti to povjerenje :LOL:
Printable View
Ja ne kuzim cijelu strku. mare je lijepo napisala sve sto bih i ja. Ne vidite burzu, pa sto onda? Ne vidim ni ja moderatorske alate pa zivim sasvim ugodno bez njih. Nadam se da mi sad administratori nece pokloniti to povjerenje :LOL:
ja bi jos dodala da mi je ok da pravila nisu toliko transparentna koliko deaedi zeli jer bi se, u suprotnom, zloupotrebljavala.
primjer je bio nabijanje postova na cestitarskim temama da se ostvari minimum i "upadne" na burzu.
Ja nisam pojma imala da na forumu postoji nekakva burza. Samo sam jednoga dana pomislila, pa što je ovim ljudima zadnjih dana, svi nešto kupuju i prodaju...I onda sam nakon par dana ipak odlučila otvoriti jedan od tih K/P topika. I postala ovisnica :)
ja sam uglavnom kupovala i prezadovoljna sam bila.
nekako je drugačiji osjećaj kad kupiš od poznate forumašice nego od nekog nepoznatog s oglasnika.
mene je to veselilo.razmjene pp-o va, pa uplata, pa čekanje poštara , pa veselje kad dobiješ paketić :)
no opet govorim o nekim vremenima prije 7,8, godina koja su meni bila najbolja ovdje
Potpis na oba Zuskina posta. :)
Ja nikad ne bi kupila ništa polovno s Njuškala. S naše burze stalno kupujem. Bez straha i s punim povjenjem. I što se tiče novca i urednosti i opisa robe. I to mi je kao da mi je frendica dala robicu od svojih klinaca.
I neću nikad zaboraviti kako sam došla kupiti sling, pojadam se da žurim kupiti vreću za spavanje, a naša forumašica će "čekaj, imam ja jednu, posudim ti".
To može samo u zatvorenom krugu.
I ja ovako. :-)
A kako sam bila sretna kad sam ju ugledala. Tako, malo sam si više vrijedila, ako me kužite...
Ovog puta čekam paketić čija me je pošiljateljica zamolila da ne plaćam dok ne vidim ako mi odgovara. Koje je to povjerenje!
Doduše imala bih više novaca u džepu da nije burze, ali i manje zadovoljstva jer sam kupila povoljno, a lijepo.