Pozdrav, imam peckanje u jednoj dojci traje par dana, doji bebu ali nije kao kada mlijeko nailazi nekako je drugacije zapecne me i prestane dali je netko imalo slicno iskustvo ? :)
Printable View
Pozdrav, imam peckanje u jednoj dojci traje par dana, doji bebu ali nije kao kada mlijeko nailazi nekako je drugacije zapecne me i prestane dali je netko imalo slicno iskustvo ? :)
Kako izgleda bradavica? Ima li beba bijele naslage u ustima? Mozda je soor.
Da, prije otprilike mjesec dva. Trajalo je par dana, i prestalo. Onako, kao neka mehanička iritacija. Nemam pojma. Sada je sve ok.
Pozdrav
beba ce za dva dana napuniti 4 mj. Dojenje je teklo bez problema, uspostavila se pp i sad odjednom bol u bradavici i malo iznad osjetim kvrgu. Masirala sam,pod tus stiskala,kupus stavljam i jos osjetim bol i crvenilo mi se pojavilo na tom dijelu di boli. Nije mi prvi put da mi se tako kvrga pojavila bolilo bi jos i proslo nakon dan dva. Samo ovaj put boli jace. I temp sam isto dobila. Strah me da ne ostane kvrga . Dojenje mi je bas bolno na toj dojci. Koliko vremenski ce trebati da se oporavi i jel sam sve napravila kako treba? Kako pravilno razbijati kvrge?
I meni prije tri dana bilo slicno - bebac skoro tri mjeseca napunio - isto kvrga i temperatura. Ja ovako napravim da je razbijem, dok mali sise, lagano pritiskam kvrgu. Bolilo me jako jos dan dva nakon sto je nestala kvrga. Sad jos mrvicu boli.
Kad beba cica stavi je tako da brada dođe na kvrgu. Neka češće cica. Vidi da nazoveš telefon sos.
Vec je bolje i bol se smanjuje :top:
Okreci bebu ovako kako je zutaminuta napisala, a prije podoja utopli dojku oblozima. Masiraj dok beba sisa, a nakon podoja stavljaj hladne obloge i/ili kupus. Za temperaturu, ako je jos ima, ibuprofen.
Proslo je sve hB. Masirala mala cicala i sve ok. Iznenadilo me to s 4mj.