kaae,ajme prestrašno je to sa čirevima.
Printable View
kaae,ajme prestrašno je to sa čirevima.
joj, i ja sam htjela ukratko čuti priču... strašno, dakle moja teorija ipak drži vodu. Koliko god neugodno bilo, draže mi je da se znojim :/
ja se brijem jedamput godišnje
Trenutno sam na g.o. pa nisam isprobala ove uloške iz dm-a, ali mi nekako ne izgledaju obečavajuće. Ja uvijek koristim Lidera kremu ispod ruke, čak i mm je to
počeo koristiti. I meni je uvijek zima, ali i kad mi je zima meni se majica smoći, katastrofa. Ne znam što ću, baš sam očajna i zavidim svima koji mogu obući što hoće, pogotovo kad vidim one majice u svim mogućim bojama, a ja mogu samo sanjati o tome, meni su bijela i crna amen :-(
hm jesi bas sigurna da su cirevi bili od toga ono potvrdio ti doktor ili?nekako nikad nisam cula da su utvrdili od cega se pojavljuju ti cirevi,ali znam da ih moja komsinica ima na izvoz a nit se brije,niti koristi deo,znoji se uzasno,i osjeti na kilometar pa mi je zato cudna ta prica o cirevima :-/
svi se znojimo,znoj izlazi na svakoj pori na tjelu,i to je normalan proces izbacivanja toksina iz tjela ali svako pretjerano znojenje moze znaciti i neki poremecaj u lucenju zlijezda i mislim da se to treba sanirati a ne ostaviti tako i muku muciti sa tim,ja sam uzasno opcinjena cistocom pa tako se brijem svaki dan i koristim Dove deo koji mi je super...
I ja sam ti bila tako očajna,nosila sam samo crne i modre majice. Do prošle godine... Onda sam prešla na malo življe boje,uglavnom se i dalje znojim i bude mokro,ali su mi dosadile te tamne majice :)
Cure,kako vam tako dlake sporo ili nikako rastu?
Ja se brijem skoro svaki treći dan .
Nije bitno kakav je deo Nivea ili Dove ili neznamnijakoji, bitni su sastojci. Parabeni, aluminij... Neki ih dovode u vezu s rakom dojke, kažu da se talože u jetri i mozgu...
I jedno i drugi treba izbjegavati ne samo u dezodoransima nego u kozmetici općenito. Baš ovih dana izlazi još jedna knjiga na tu temu, ovaj put hrvatskog stručnjaka http://www.vecernji.hr/zivot/kemikal...-clanak-412853
Da, cirevi su izasli zbog zacepljenih zlijezda znojnica. Bila kod doktora. Otkako se sve skupa povuklo, nisam dobila niti jedan jedini cir, niti mi je ikad bilo sto nateklo. Brijem se normalno, sad. Dok sam se rjesavala upale, brijanje je bio tezi SF.
Smrdila nisam, ni tad ni sad (osim kad nesto stvarno krene krivo, jel), nije imalo veze s tim. Jest da sam vjerojatno osjetljivije koze od vecine ljudi (red AD-a, red ovog, red onog), ali nema sansi da cu se ikad vise igrati s antiperspirantima. Nisam se znojila pretjerano, ne znojim se ni sad, vec sam kupovala ono sto je fino mirisalo, kao sto vecina ljudi kupuje. Udjes u ducan, pa uzmes neki lijepi paketic.
Uriage Tri-Actif, kupiš ga u ljekarni. Malen, a košta 130 kn, ali vrijedi svake lipe.
Nekoliko frendica je kao i ja prezadovoljno.
Evo, danas, obukla sam se pretoplo, oznojila se dvadeset puta, u vrelom autu, u uredu, ali majicu (i to još crnu), ne bih uopće trebala prati da nije do toga što mi se ipak ne sviđa pomisao da obučem nešto što je bilo mokro (pa makar i dalje mirišalo).
botox izregulira znojenje, ali nije vječno
antiperspiranti su jako loše rješenje za stalnu upotrebu, par puta godišnje ok
kristalni kamen je meni skroz ok. i naravno pobrijano uredno ispod pazuha
nema mi goreg nego kad izviri šuma, bilo kod muškarca ili žene :bljuc:
Ja koristim antipespirant Dove u kamenu već ima jedno 4-5 godina.Lijepo mi miriši onako blago i nikad nisam do sada imala nikakvih problema.
Niti čireve ni upale ništa od toga. A brijem se svaki četvrti dan.
Inače nemam ni neugodan miris kad ne stavim ništa ali to mokro me izluđuje.
Ima li nešto učinkovito kao Uriage Tri-Actif a ne tooooliko skupo?
Evo još jedno jaaako loše iskustvo s antiperspirantima, doduše bez čireva, ali s gadnom upalom limfnih čvorova ispod oba pazuha. Skoro mjesec dana sam hodala okolo ko da su mi ruke slomljene, nisam ih mogla od oteklina i bolova stavit uz tijelo.
Uf, kad se sjetim, koma....
A nažalost, znojim se jako i ljeti i zimi, s lokvama ispod ruku i na leđima. Jednostavno sam se pomirila s tim, kad kupujem robu dobro razmislim od kojeg je materijala, koje je boje i hoće li se jako vidjeti kad se oznojim.
Nikad više ne bih spriječavala znojenje, gadno sam se opekla.
Ja sam za sada sa Liderom prezadovoljna.:)
Znam da je ovo stari topic, ali vjerujem da uvijek ima ljudi koji imaju problema sa znojenjem, pa će nekome možda ovo biti korisna informacija.
Moguće da je magnezij rješenje za ovaj problem znojenja. Naime, popila sam šumeći magnezij prije neki dan iz mjere prevencije da mi se ne zakoči mišić u leđima (osjećala sam ga već zadnjih par dana i imala dojam da će mi se zakočiti) i svi moji problemi sa tim mišićem i pretjeranim znojenjem su tog dana nestali :-o Evo sad već treći dan u nizu da mi je majica ispod pazuha posve suha (ali doslovno posve suha, bez da se mrvicu oznojim, što je za mene bilo nemoguće), ruke su mi posve suhe, nije mi vruće, općenito sam smirenija i bolje se osjećam :-D
I još uvijek ne vjerujem da je takva banalna stvar - magnezij riješio sve moje probleme sa pretjeranim znojenjem, tim više što sam već sumnjala i na dijabetes i na štitnjaču i tko zna na što sve. Prvi dan sam popila cijelu šumeću tabletu magnezija, a danas i jučer po pola. Eto, probajte i javite dojmove ;)
Probala sam proslog leta sa botoksom i bilo je ok. Nisam samo sigurna koliko je zdravo u tolikoj meri praktikovati botoks i da li ima posledica.