Nano, kad se dogovorite, zovi
ali ako je vrapče, meni otpada
(zapravo, u sljedećih mjesec dana ne mogu ni pomisliti i na što drugo osim gradilišta i računala)
Nano, kad se dogovorite, zovi
ali ako je vrapče, meni otpada
(zapravo, u sljedećih mjesec dana ne mogu ni pomisliti i na što drugo osim gradilišta i računala)
a jeste vi i inače igrale odbojku ? da znam ima li smisla da se utefterim 8-)
Nano i ja smo igrale za faks
ali, ja ne znam bih li više mogla loptu preko mreže prebaciti, ne pamtim kad sam odbila loptu
onda ću se ipak samo provozati pored vas :mrgreen: ako budete na Jarunu
ma daj!
ja sam kao dijete trenirala odbojku u Mladosti - ali kratko. A sada sam po godinama debelo 40 +, a po kilama bolje da ne pišem. Meni bi ovo kod Doma sportova bilo najidealnije
Apri ma nije mene sram, nego mi je glupo da vas sputavam kao početnik.
Frendica mi je sredila koljeno pa sad ne radimo krugove oko Jaruna. Ostale imaju malu djecu ili pse pa se ne možemo uskladiti i sad tražim neku vanjsku aktivnost osim bicikla. Palo mi je čak na pamet i veslanje. Moram malo prosurfati i vidjeti jel ima kakvo za totalne početnike.
To je samo igra.
I na pijesku je teško igrati svima nama rekreativcima, ali to je zgodan sport za druženje i bilo bi lijepo da se nešto uspjemo dogovoriti - odbojkaško znanje je najmanje bitno. Bitna je volja :)
Traži se samo volja!!! Svi su dobrodošli! Što nas se više skupi manje će tehnika dolaziti do izražaja! (A i kavica će biti zanimljivija.)
Uglavnom, teren kod doma sportova se otvara tek poslije 1.6. i to samo u popodnevnim satima. Ujutro je rezerviran za Odmorko.
Znači 4 i to je to.
Treba li nam onda teren ili je dosta i livada? :-)
Tko može u četvrtak?
ovaj ne mogu, odnosno mogu tek iza 6. Svaki drugi četvrtak idem na masažu, ali mogu dobovoriti drugi termmin, ako svima bude pasao četvrtak
Ne paše mi baš, ali ću se izorganizirati.
Ja mogu od 6 (radim do 5).
A di?
... isteklo mi vrijeme.
Ja bih rado teren na Jarunu, ali pretpostavljam da će u to doba dana biti zauzeto...
ja u četvrtak držim ispit za nove savjetnice na SOS telefonu
Malo privatiziranje sluzbenog maila...
Trening u Vrapcu je super, malo treninga, malo igre, preporucam. Ja se cak sa klincem znam zaletiti i nema frke. Ekipa je starija i nije ono ful nabrijana..
lp
(Sinisa)
aaa, u kojem terminu?
Ut: 18:00-19:30
Ce: 18:00-19:30
Su: 16:00-18:00
hvala!
Molim!
Nadam se da se vidimo, ekipa je super.
joj, zašto se sve događa na drugom kraju grada?
Da malo podignem ovu temu. Jel ima zainteresiranih a da nigdje ne igraju? Koje su nam uopće opcije za rekreaciju?
Isto sam trenirala odbojku u školi, na Mladosti, na faksu, već dugo nisam igrala. I onda smo prije par mjeseci bili u Orogoro, tamo se našla trojica kojima je falio četvrti, ja se ubacila u igru i prilično sam zadovoljna. :mrgreen: