Ja imam iskustva s dvije MR ( ne glave doduse), i oba su snimanja totalno bila drugacija. Da ne govorim kako sam jednom bila glavom u najdubljem dijelu, a drugi put s glavom na izlazu ( puno bolje)...
Printable View
Ja imam iskustva s dvije MR ( ne glave doduse), i oba su snimanja totalno bila drugacija. Da ne govorim kako sam jednom bila glavom u najdubljem dijelu, a drugi put s glavom na izlazu ( puno bolje)...
Ja sam u Medikolu bila na MR koljena. Nisam, naravno, bila skroz unutra pa ne znam kakav je osjecaj, ali vezano uz buku - imala sam slusalice na usima i slusala radio. Buku sam cula samo lagano u pozadini.
E da, slusalice.
Na prvoj magnetskoj nisam imala slusalice jer su rekli da onda od glazbe necu cuti njihove upute ( udahni, izdahni, zadrzi zrak -MR abdomena).
Na drugoj su mi dali slusalice, poslusala sam cijeli CD Vinka Coce i prijatelja (i cula sam sve upute o disanju - s tim da je jos bilo lakse disati jer je bilo izdahni, udahni, zadrzi zrak).
Ovi prvi nemaju pojma. Cak su mi uspjeli promasit podrucje koje je trebalo snimit.
A sto se tice straha, mislim da uvelike pomaze i ako je tehnicar ok. Ovaj u Splitu bio je pravi zafkant, dao mi je upute kako da signaliziiram ako mi nesto nije u redu. Malo je pjevusio s Vinkom Cocom, pitao me izmedju lupanja magneta "alo mala jesi ziva" ... Bas pozitivno iskustvo
Ovdje nije bilo slušalica, mislim da ometaju kad se snima glava.
Žemske su isto bile stvarno ok, svaka čast, jedino bi bilo lakše da ima muzike u prostoriji, bez obzira na buku.