Ja se ne sjecam da me bolilo nakon carskog :unsure:
Arđo sta se odma plasis? Vidis da je vecini bilo bolje nakon gospoje
Printable View
Ja se ne sjecam da me bolilo nakon carskog :unsure:
Arđo sta se odma plasis? Vidis da je vecini bilo bolje nakon gospoje
Ma meni nikakvi lubrikanti ne pomažu.. Al zato sam želju imala 3 tjedna nakon poroda :lol: Da me ne boli, čak bi mi nekak bilo i bolje nego prije poroda..
Mi imamo želju, al baš nema vremena :lol:
Malac ide spavati u 22 sata, to nam je taman za dobru noć - a nakon toga se i meni već spava :mrgreen:
Mene zna malo zatezati u početku, ali onda krene ok. A možda me još više živcira što koristimo kondome, to nismo nikad pa nisam naviknuta
Ajde šuti, moj je do prije 2 tjedna išao spavat u ponoć.. Ne znam šta se desilo odjednom da sad u 22 traži u krevet, stavim ga u kimbač, odem radit nekaj svoje, tu i tamo ga dođem pomazit i on spava do pol 23 -23 ko top.. 2 sata imam više za sebe, osjećam se slobodna ko ptičica :lol:
Daje vam vrijeme za seks :mrgreen:
Misliš, za čišćenje kuće? :mrgreen:
Kod mene bi bilo surfanje il gledanje serija :D
:oklagija:
ne zanemarit muzeve
off- Apsu, rekla sam ti da ce doci i to pomicanje spavanja
Ma sve je to prošlo... Ja sam kampirala na čuvanju druge trudnoće jer sam se od samog početka otvarala i moje dijete je izdržalo do 34+, a onda je pokušalo uteći iz trbuha... Porođajna težina cca 2000 grama. Kad je beba tak mala, izrežu te bez milosti da poštede dijete. U prvom porodu sam samo pukla i bilo mi je lakše, iako je prvo dijete bilo dvostruko veće. Ja se sjećam da je moja svekrva govorila da naš E. ima glavu manju od naranče... Bio je kao zidarski metar - nula potkožnog masnog tkiva, samo kosti i naborana koža. ALi brzo je to nadoknadio. Hoću reći - manje dijete ne znači i lakši porod i poštedu porođajnog kanala.
Ali to nije tema... Ti unutarnji šavovi nisu mi bili veliki problem, meni su problem bili samo oni bliže ulazu - nakon oba poroda. Hormoni su bili veći problem i istina je - to se riješilo tek kad su krenule redovne menstruacije. Nakon prvog poroda nisam ni znala što je to jer sam ostala trudna drugi put kad je stariji sin imao 6 mjeseci pa mi se redovni ciklus nije ni stigao uspostaviti, ali nakon drugog poroda sve se stabiliziralo tek nakon dosta mjeseci. Do tada smo mm i ja izmislili puno alternativnih načina zadovoljavanja potreba, uz istovremenu poštedu bolnog mjesta. Kad bolje razmislim, nije to bilo tak ni loše... Možda bi i sad valjalo primijeniti štogod od toga, čisto radi razbijanja monotonije. Sad sam klimakterična baba pa imam druge razloge za to, ali svodi se na isto, he he he....
Meni hormoni nisu imali veze, tj. vjerojatno jesu ali nisam primijetila razliku u odnosu na prije i nakon što sam dobila menstruaciju. Dobila sam je nakon 11 ili 13 mjeseci, ne sjećam se više, a prvi seks je bio nakon 1.5-2 mjeseca po porodu. Boljelo je, mislim na penetraciju, ali sve drugo je funkcioniralo ok. Isto sam imala carski.
Jao majko mila pa zar ja jedina imam obrnuti problem?! :-(:-(:-( znači, meni se činio da je sve preširoko i "prelubricirano" tak da je neki osjet sveden na minimum!!!!!! znači niš ne boli, ne peče, ne zateže a imala sam poštenu epizotomiju, ne dojim više, menga je tu a osjećaja nigdje... nije mi jasno....
Pozdrav!
Nabrzake sam pogledala neke od vasih postova pa da podijelim s vama svoj problem i potrazim savjet!
Proslo je mjesec i pol dana od poroda. Prvi put sam imala odnos sa suprugom nakon nepuna tri tjedna od poroda i boljelo je. Ne previse, al nije bilo ugodno. Napravili smo pauzu pretpostavljajuci da smo prerano pokusali. Medjutim, jos uvijek boli. Odnose imamo, ali meni jos uvijek nije potpuno bezbolno. Posebice je nelagodno na pocetku, a tijekom odnos se malo smanji bol, al ne u potpunosti.
Nije valjda da ce to potrajat jos dugo? Sama inzistiram na odnosu jer imam osjecaj da ce se "treningom" sve poboljsati. Hahaahah :lol: :lol:
Zaista imam i osjecaj da je sve nekako preusko.
Čovječe, pa ja nakon 3 tjedna ni hodat nisam normalno mogla, kamoli sexat se..
Uglavnom, evo 7 mjeseci od poroda i jos uvijek me pocetak sexa uzasno boli, a sexat se mogu u sveukupno 2 poze (do prije 2 tjedna samo u jednoj, napredovali smo :lol: )
preporuka je apscinencija najmanje 6 tjedana
Apsu :lol: :lol:
Al meni zaista oporavak nije bio strasan, ni savovi, ni sjedenje, bi hodanje ni nista. Kad sam vidjela i osjetila da mogu (sve je nekako bilo dobro), pokusali smo, ali je boljelo. Sad je vec proslo skoro dva mjeseca i taj pocetak je bolan. Valjda to nece tako ostati, hm? Joj!
Mi smo apstinirali 7 mjeseci, dok nisam dobila menstruaciju (dva-tri bolna pokušaja i snošaja neću ni računati, ne želim ih se sjećati). Čim je stigla m., vratila se i želja i stari libido :D (i dalje dojim na zahtjev).
A evo i na ovu temu mogu kukat...moj muž kaže da nije zadovoljan, seks 2-3 puta tjedno, nije kao prije poroda, ali ja nemam toliko volje, umorna sam i ne seksa mi se...
I libido mi je nula i kad se seksm mogla bi komotno listat novine nekd (ne uvijek).
Kako utjecati na libido? Ja sam i na antidepresivima koji ubijaju želju, tražim nešto za podignut libido.
Više sexa diže libido :)
Listaj novine par puta, pa će ti jednom doći da ih zatvoriš i primis se posla :D
Joj zvučalo je ružno, ali ozbiljno tražim nešto što će mi podići libido, neki čaj ili gel ili što ja znam već. Problem je u tim mojim antidepresivima ali i u umoru. Ni ne mislim na seks, mislim kako nahranit, okupat, oprat, zabavit dijete i navečer moram doć sebi najprije, a on bi navalio odmah.
Zna se to dogodit. Nista strasno. Najbolji čaj ti je ovaj koji je Apsu predložila :mrgreen: a ako si preumorna reci mu da si raspoložena za nabrzaka. Tako 2x tjedno i voila
Kupila sam neki ženski afrodizijak upravo, Femi-x, hrvatski proizvod..ko zna kaj ću dobit, možda toljagu da me muž s njom opandrči po glavi i poseksa.
E, draga moja , najbolji ti je afrodizijak iskljuciti mozak.
samo sto to nije lako.
zaboravi tablete koje se kunu da su afrodizijak ( ako i djeluju , treba im vremena).Probaj citati neki roman sa elementima erotike da malo presaltas mozak , otvori bocu vina i tako...
pokusaj uci u raspolozenje.
Meni je to vrh vrhova, a njemu malo, on bi najradije svaki dan...
Da bih rijec rekla.
Svaki dan je bilo na pocetku veze prije 20 godina . Kad sam bila mlada , nabrijana , na hormonima i sa mozgom na pasi.
a taj period je prosao nakon par mjeseci. I sex moze umoriti.
:)
sory , nemam savjete za nabrijati libido na svaki dan.
mozda ti imas savjete da ja nabrijem svoj na 2-3 puta tjedno ? :)
slažem se sa sirius oko ulaska u raspoloženje, a i oko 2-3 puta tjedno :) i moj bi najradije svaki dan, ali sam malo zarežala da izvoli postat realniji
i totalno te razumijem za raspoloženje, i ja sam bila u istoj situaciji donedavno. Imala sam osjećaj da mm cijeli dan misli na sex i kad djeca zaspu, on je već u niskom startu, a ja skidam sa sebe izbljuvanu majicu, na bradavicama još osjećam dojenje, mičem igračke s kauča, pogled mi pada na robu koju treba spremiti, suđe koje treba stavit u mašinu.. oh, gle ima kašice po podu... 50 nijansi porodiljnog
meni pomaže da napravim mali ritual da se resetiram u glavi iz uloge majke u ulogu žene. i neki klik mi se dogodio baš dok sam čitala jedan roman u kojem je bilo dosta sexa.
uglavnom, ja uspavam malu oko 7-8, a mm odvede starijeg u krevet oko 9:30. DOk mu on čita priču i leži uz njega dok zaspe, ja se otuširam i navučem na sebe prvu haljinu koju nađem u ormaru. Možda neko fino donje rublje. Obujem jedine cipele na petu koje posjedujem. Počešljam se :lool:, i ako uhvatim ekstra vremena, malo se i našminkam. Mislim, to sve nabrzinu, ne smije se trošit puno vremena na to jer tko zna kad će se mala probudit. Ali mi puno pomaže da se osjetim malo drugačije, i lakše mi se iz toga ubacit u raspoloženje. Otkad to radim, nekako smo se zaigrali, i dosta nam je zabavnije, zaboravimo i na djecu i na kuću (idealno bi bilo da imamo novce i logistiku otić u neki hotel na jednu večer, al daj šta daš :lool:)
što se tiče čarobnih preparata, neki ljudi se kunu u magični učinak mace u prahu, ne samo na libido, nego općenito na nivo energije i kojekakva čuda. Koliko je znanstveno dokazano, nisam provjeravala, ja sam je probala i imala sam dojam da sam u konstantnom PMSu, tako da nekakvog efekta na hormone kao da je imala. Jedino što mogu tvrdit sa sigurnosti je da je to nešto najodvratnije i najsmrdljivije što sam ikad unijela u organizam :)
sirius, genijalno :lool:
Dajte neku knjigu u kojoj ima dobre erotike, ja to volim pročitati, ali rijetko naiđem.
Evo ja se mogu sjetiti knjige Badem i da mi je u knjizi Tisuću jeseni Jacoba de Zoeta bio jako erotičan opis jedenja kakija.
Tangerina, koja je to tvoja knjiga?
http://romansa.harfa.hr/knjiga.asp?id=2718
ovo su lagani ljubici : mozak na pasu: sa daskom erotike . Pravo stivo za domacice/kucanice/ majke koje zele ubaciti romantiku u svoj uspavni ljubavni zivot. :mrgreen:
I ne sjecam se da ima opisa djelova vocne salate, ali ima opisa nekih drugih hm... djelova. :mrgreen:
A sad mi je baš žao što nisam prepisala taj odlomak u kojem lik prvi put u životu kuša kaki. Meni je skroz erotičan.
Čak sam ga i mužu čitala, kao uvod :mrgreen:
Ajde ako netko ima knjigu pri ruci, neka ga prepiše.
Sjećaš li se ti toga, Angie?
Jurana :lol:
Kaki.. Kaki jabuku, nadam se? :unsure:
jurana to je taj seksi citat? :lool:
Na kraju ćete me natjerati da idem u gradsku knjižnicu po knjigu! :mrgreen:
Moji starci imaju kaki u dvorištu pa mi ne budi apsolutno nikakve asocijacije na erotiku, dapače, uvijek mislim na kašetu kakija koji mi svake zime zgnjili na balkonu jer ne mogu uvjeriti mamu da mi ga ne donosi :lol:
Tako da sam taj opis preletila misleći na kašetu i ribanje balkona kad je konačno maknem! Eh, sve je u glavi :-/