No dobro, nema pravo i gotovo.
Čemu zgraž, žena je samo pitala, meni isto ponekad svakakve gluparije padaju na pamet, a tom trenutku mi se iz nekog razloga čine logičnima... :mrgreen:
Printable View
No dobro, nema pravo i gotovo.
Čemu zgraž, žena je samo pitala, meni isto ponekad svakakve gluparije padaju na pamet, a tom trenutku mi se iz nekog razloga čine logičnima... :mrgreen:
x :)
Ajd da ja uletim sa pitanjem, onda sigurno (hehe) imamo i pravo na slobodne dane za polazak u jaslice.....? Nije mi palo napamet dok slučajno nisam naišla na ovaj naslov, ali baš bi mi jako dobro došli...:-)
da, za polazak u jaslice ili vrtić ti treba tjedan dana godišnjeg. za školu - ne. eventualno prvi dan.
Da, ali nema prava nikakvoga? Jel da? Ja radim u školi, a taj tjedan je sve od seminara van grada naravno, do nastavničkih vijeća, jesenskog roka mature itd. MM je imao kolektivni pa nemam pojma kako ćemo to izvesti. Pomagače kao da nemamo tj. ne bi svojim curama priustila poazak u Vrtic sa nekim kome bi to bilo jako teško i nevoljko za napraviti.....
Podižem...informativno. Moram se raspitati ali kod nas u firmi navodno imamo dan, dva za školu, tj. polazak u 1. razred :-)
Pa dobra ti je firma, kod nas i dalje to ne postoji.
Nema ni kod nas, ipak sam u firmi istog matičnom imena ko i Peterlin ali s drugog kraja grada
Usput u konzumu su prošle godine imali slobodan dan za početak škole, bilo na naslovnoj stranici svih novina
jelena.O znaš da kod nas par dana nema boravka i učiteljice suptilno sugeriraju maltene cijeli 1.tjedan da djeca idu doma ranije.
ja sam bila u čudu kad je moja jedina ostala do čak 15:00h u mislim četvrtak, svi već djecu pokupili tako da bi se trebale malo škole prilagodit činjenici da ne mogu možda svi roditelji dobiti GO u tom tjednu.
Mislim da je to više do roditelja, a ne do uciteljica
Pa ima svega... Mi isto nismo mogli uzeti puno godišnjega, eventualno dan-dva, a dalje je išlo kako je moralo ići.
Dijete koje je naviklo na 10-satni vrtićki režim nema nikakvih problema s ostajanjem u boravku. Ali oni koji nisu išli u ustanovu znaju imati težu adaptaciju.
Htjela sam reći da to možda učiteljice predlože, ali na roditelju je da li će izaći tu u susret ili ne
Pa je tako je al ja nisam htjela da tamo ostane jedino moje dijete od njih 28.. Ako je tebi to ok onda super. Samo sam ti htjela ukazat da ce mozda situacija biti takva.