na tvom mjestu ODMAH bi trazila bi zabranu prilaska djetetu. To se trazi sudskim putem.
Printable View
na tvom mjestu ODMAH bi trazila bi zabranu prilaska djetetu. To se trazi sudskim putem.
Stray, ostaviti ću ovaj neumjesan komentar, samo kako bi ga neki drugi forumaši i forumašice mogli naći.
Kad se nađu pogođeni nečim neprimjerenim s tvoje strane, pa potraže tvoje postove, nekak vide da nemaju ekskluzivu, već da je to naprosto tvoj način i da tvoje komentare ovakve vrste trebaju preskakati.
girasole77, tako mi je drago da ste vas dvije opet u zagrljaju!
na postupanja nadležnih čovjek može sam sjesti i plakati.
Nisam puno upućena u pravne stvari ni u procedure czss-a, ali nevjerojatno mi je da se ne može ništa učiniti - čak ni kad uzmem u obzir gdje živimo. Girasole, na tvom mjestu posavjetovala bih se s nekim odvjetnikom, tražila savjete što učiniti - i ovdje na forumu ima pravnica koje ti mogu pomoći savjetom. Nevjerojatno je da se ne može ishodovati barem viđanje pod nadzorom. Ne smije se riskirati da se ovo ponovi.
hvala Bogu da ti je luđag vratio curicu. jadno je šta još uvijek nakon toga on ima pravo viđati ju. fuj kako mi se gadi kada zakon štiti ovakve luđake! daj Bože da mu uspiješ zabraniti odnosno oduzeti roditeljsku skrb. ja sam u fazi kada trebam tražiti da mi sud dodjeli curicu, a imam posla isto sa sličnom budaletinom. šizofreničar koji je ujutro ljut na cijeli svijet do podne mu raspoloženje naraste pa je divan i krasan pa do naveče opet splasne i opet su svi kurve sve mrzi i nitko ne valja osim njega. zato me je sve strah šta me čeka s njim. nadam se da ćeš imati sreće i na što bezbolniji način zaštititi svoju djevojčicu od ovakvih i sličnih situacija. djeca nisu kriva niti dužna da na bilo koji način osjete mržnju i malodušnost između svojih roditelja.
čitam po ovom forumu sudbine i sve i je više muka od tih nepravdi.
drž se draga i sretno!
nevjerojatno mi je to da se "nista ne moze uciniti", a ni njemu nitko ne moze nista.
ja sam promjenila taktiku.. vise se ne prepirem., kad se gospodin doticni otac kod nas pojavi, nakon mjeseci izbivanja, moze se druziti sa sinom iskljucivo kod nas doma. mjesta imamo, nitko nikome ne smeta, a ja ne trebam strepiti da ce se nesto desiti. pa kome krivo, kome pravo., uopce me vise nije briga. neka me tuzi ., hvala bogu, sporost sustava moze i meni ici na ruku
Drago mi je da ste napokon skupa. Mišica mala što je morala proći. I ako možeš dokumentiraj sve ovo, i dodatno što su ti cure napisale. Sretno dalje.