ovo nije nimalo loše ako odma misli da klinke podijele, ali ako jednom da sve, a drugom ništa bez naznake djeljenja nije ok
Printable View
Ma lidać, pristojnost na stranu - gukni ženo!
Sada je manja mala, pa ne kuži favoriziranje. A što će bit kasnije?
Moji ponekad favoriziraju, ali to je sporadično i uvijek favoriziraju drugog (nikad samo Dobricu ili samo Palčića). Pripisujem to trenutnom raspoloženju (npr. Dobrica je taj dan plačljiv i neće bit kod nikog osim kod mene, pa se taj dan Palčić nosa, priča mu se i obožava ga se), ali to je zato jer Dobri nije od druženja, a ne zato jer nekog više vole. Ne bih tolerirala decidirana favoriziranja, makar pod cijenu svađe.
daj mi objašnjenje zašto bi ti bilo glupo reći nešto?
I nažalost, jednom reći nije dovoljno. to je ko proces, moraš napominjati svaki put dok se ne ustali u mentalni sklop osobe kojemu je to najmjenjeno, to zahtjeva ustrajnost, konjske živce, ali vrijedi, ja bih rekla da nam je to kao roditeljima i dužnost, štititi i izboriti se za našu djecu od obezvrijeđivanja, omalovažavanje, davanje manje vrijednosti, bilo ono sijesno ili ne od počinitelja.
bilo bi glupo ne reći ništa, ne poduzeti ništa, ako se smijem tako grubo izraziti, i gledati kakve će to posljedice danas sutra ostaviti na psihu naše djece.
dobro ti je sumskovoće napisala - gukni! ka vrapcu i suzdržavanje i sram i neugodnost i pristojnost (u smislu šuti i budi pristojan)