-
to je istina da ako samo lezis doma stvaras paranoje i mislis samo na to, osluskujes gdje te boli itd.
ja sam opet na mirovanju, sad iz drugih razloga, al ne vise "sifra wc", ne pretjerujem bas sa aktivnostima, ono po kuci koliko mogu, odem i prosetati i u shoping malo (moram sve pripremiti za bebu)
primjetila sam da cim nekaj radim odmah sam bolje volje i ne mislim na sve te strahote i manje me sve boli
zato je bolje biti psihicki miran, pa ako treba i ici na posao
:love:
-
Ležanje je često ubitačno, no meni je pomoglo. Nakon prvog krvarenja i hematoma, stvarno sam mirovala da mi se sve to smiri. Je teško psihički samo ležati, ali ja radim kao manager i nisam si mogla dozvoliti dalje raditi jer je posao prestresan, radim s klijentima i tako to... E sada, što se tiče onog drugog krvarenja u mokraću, javljalo se između 12 i 14 sati svakog dana. Dakle, nakon što sam ujutro nešto po stanu pospremila i micala se. Kad sam intenzivno mirovala (a to je bilo skoro nikad), ne bi krvarila. E sada, tko bi ga znao... U svakom slučaju, mislim da će s tvojom trudnoćom biti sve ok. Eto, ja nakon svih silnih krvarenja i neizlaska iz kuće već mjesec dana kašljem ko slon, liječila sam se medom, čajevima i pripravcima iz kućne radinosti kako ne bi unosila kemiju u organizam, i nakon što sam jučer iskašljala krv, odjurila sam liječniku i završila na antibioticima i tako to. Što se više pazim, to mi je gore...
-
Frogy, zelim ti da cim prije ozdravis!
Mene drzi konstantan umor, da li od trudnoce ili od utrogestana?, i sad kad vas citam kako ste (bile) na mirovanju odmah bi i ja u krevet.
Vrijeme mi strasno sporo prolazi ali ipak se nekako priblizio taj petak i sutra cu znati na cemu sam. I dalje simptome i imam i nemam, i dalje me muci da li je od Utrogestana ili od trudnoce.... Koliko jedva cekam sutra, toliko me strah. :(
-
Ma nije bitno od čega si umorna....ja ne da sam umorna nego idem spavati s kokošima :lol: pa čak i prije njih....sve ti je to potpuno normalno. Vrijeme i meni sporo prolazi i ne znam kako sam preživjela do sada....ali kada jednom krene više ga ne možeš zaustaviti.
Frogy :( baš mi je žao :( :( :( lezi i odmaraj i sljedeći puta odmah kod doktora
-
javi se, nije me bilo par dana u zg pa sad citam sve kaj sam propustila
i skuzim da je danas petak ajd javi nam se cim prije :D
-
da stvarno petak je...i ja cekam :*
ma bit ce ok...
beso :love:
-
Hvala vam cure sto mislite na mene. Danas sam bila kod doktora i na uzv smo vidjeli bebicu od 5mm i srceko kako kuca. :heart:
Jako sam sretna :D , i jos jednom zahvaljujem na podrsci ovih tjedan dana :love:
-
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
eto supikaaaaaaa :love: baš mi je drago ;)
-
Ma zakon :D :D :D :D
ajd bas super eto nam jos jedne trudnice zakon :D
saljem :love:
-
uff te emocije
znaci da si 5- 6 tjedana trudna ajd napisi detalje da znamo sve
-
prekrasno martinka :heart: :D
-
Hvala, cure! :love:
Rency, sada sam u 7. tjednu trudnoce.
-
:D :D :D
super...cestitam
-
ajde bas lijepo to je sad pocetak,uzivaj
-
Trudna?
Pozdrav drustvo!
Suprug i ja radimo na bebi 9 meseci. Ja uzimam redovno folnu kiselinu. Poslednja 2,3 meseca mi nisu bas redovne menstruacije.
Grudi me bole vec 7 dana na dodir, napete su, imam bol u ledjima i imam osecaj gorusice. Kasni mi jedan dan. Da li postoji mogucnost da sam trudna?
-
Bubica - naravno da postoji, odite kupiti test. Držim fige da bude plus :ghug:
-
Molim Vas ako mi moze netko pomoci . Nije vezano za temu . Dojim bebu vec 10 mjeseci .vec duze vrijeme je odabrao samo jednu dojku i nju sisa . Druga mi se smanjila i vratila na staro ali imam kvržice nista me ne boli ali kad napipam osjetim sad nez jel to mlijeko ili sto izdajala sam ful malo mi izade samo mlijeka gotovo pa nista . Brinem se da li je sa mnom sve ok