-
Žuta a jel jede kaj,Tj.pocica li
Jel si možda gledala da nemaš ešerihiju ili nešto drugo pa joj se promijenilo mlijeko
Usput veli mi kolega kak mali isto neće cicati,pa žena izdaja,da ne zna do kad će a samo joj je to sedmo dete svi su dugo i puno cicali.
-
Pojede kad spava uglavnom. Ne bih rekla da se mlijeko promijenilo jer je ona od početka takva nekakava teška za dojiti normalno. Baš gnjavi. Prvo i drugo sam mogla zavitlati preko ruke ovako i onako, sve im je odgovaralo, a njoj ne valja ni da se postavim na trepavice.
-
I moj veliki je jedno vrijeme jeo samo u pokusni,pa čak i klinac
Sjećam se da sam kod klinca morala đipati po lopti jedno vrijeme zc cicanje,i znao je cijelu Šeherezadu bit pomalo na cici,ali na kraju on je najduže dojilje skoro tri godine,bez izdvajanja
-
Evo mene opet...
tu gore malo poviše pronašla sam svoj post iz 2012. kojeg se uopće ne sjećam.
I to sam čitajuću tekst na mobitelu promislila da sam u istoj situaciji kad sam skužila da sam to ja pisala. :oklagija:
Uglavnom...novo dijete...isti problem 8-)
Dječak, 3 ipo mjeseca (rođen 2 mjeseca ranije). Mjesec ipo je bio na neonatologiji, hranjen na bocu...
ja sam imala sepsu pa smo bili odvojeni 12 dana. Pila sam Bromergon...
Prestala sam piti Bromergon, mlijeko se vratilo i uspjeli smo isključivo dojiti...
i sada...on štrajka. Već treći dan vrišti čim vidi cicu.
Čini mi se da ponekad vrišti od gladi. Noću cica bez problema.
Preko dana se izdajam pa mu dam, ali mi se čini da nije dovoljno jer se već neko vrijeme ne izdajam.
Što da napravim???
-
Izdajaj cesto, barem svaka 3 sata, barem 15 minuta svaku dojku. Obavezno nudi izdojeno mlijeko nekom alternativnom metodom (casa, zlica, sprica...), a nikako na bocicu jer ce uz nju vjerojatno doci do jos veceg kaosa. Boravite sto cesce zajedno, uz dodir kozom na kozu, dojke neka budu na rasploganju.
Uz to provjeri ima li soor.