Svakako nije pozitivan. Smatram da je jednim dijelom i zbog toga jako psihotičan. Mislim da postoji test koji iz kose otkrije marihuanu čak i kad nije konzumirana četiri mjeseca. Ovo iz pišaline ne znam koliko dugo traga ostavlja.
Zadnji put sam marihuanu probala 2008 i odustala jer mi je prilično zezala percepciju.
Zapravo, već uspješno tjedan dana ne pušim cigarete. A imala sam tempo od kutije na dan.
Tak da će moj dom za njih naposlijetku biti necugerski, neduvanski i nedrogeraški, za razliku od njegovog.
Moje poruke njemu unazad četiri mj uglavnom imaju uvrede ljubomornog karaktera. Stalno se pozivam na nj prevaru. Baš sam prošla nekidan kroz sve to. Nikad nisam prijetila oduzimanjem djece. To mi je van pameti. Da ga ne znam kako ne podnosim to ne bih napravila jer time povređujem svoju djecu. Štos je u tome što je on svoje poruke teatralno brisao jer mu je tobože prebolno sve to skupa. Ne vjerujem da ima screenshotove, jer je nesposoban za to.
Mene samo zanima da nekako to zakonski uobličimo, da me ne može praviti budalom i zlostavljati.