-
Ja koristim zamrznuto (sve što se može zamrznuti), ali samo ako sam ja zamrznula. Imamo veliku ledenicu i kad je sezona kojeg povrća, očistim ga, stavim u manje vrećice (koliko je potrebno za jedno pripremanje obroka) i u zeleđivač. Svkako sam prije za zamrznuto nego za "svježe" koje van sezone možda i nije baš tako svježe :/ . Poprilično sam skeptična prema povrću koje se i van sezone može kupiti kao "svježe" :/ .
-
Potpisujem Dream! A i Davora!
Ionako kažu da u požeštini voda ne valja.. da ima na Papuku nukl otpada - imai azbestne cijevi za kanalizaciju tako da...ako su sve namirnice svježe...kuham ih u otrovnoj vodi i opet ne valja....više nisi pametan što je ok što ne..
-
Joooj, draga moja, i ja sam se naslušala svakakvih priča o toj našoj vodi s papučkih izvora. Već godinama za kuhanje i piće koristim flaširanu vodu :/ . Ono, u krajnjoj liniji, tko zna otkuda je zapravo i ta voda i kakva je, ali nekako, za čistu savjest, danas-sutra mogu reći da sam dala sve od sebe i učinila sve što sam mogla za svoje zdravlje... :/