Prosli mjesec sam svako malo i pitala,govorili mi da bi trebalo svaki cas biti rjesenje.Znaci poslala sam zahttjev 05.11.,na povjerenstvu je od 19.11.Pa to je dva mjeseca.
Printable View
Prosli mjesec sam svako malo i pitala,govorili mi da bi trebalo svaki cas biti rjesenje.Znaci poslala sam zahttjev 05.11.,na povjerenstvu je od 19.11.Pa to je dva mjeseca.
Eto bili na komisiji i opet smo na cekanju.
dokle, kaj buš ipak bolovanje?
A kaj vam nisu rekli na komisiji kaj su odlučili. Mi smo bili dva puta, i rekli su nam oba dva puta odluku.
meni su samo jednom rekli, bili smo podosta puta
Meni je doticna doktorica koja je bila sama kao komisija rekla da mozda dobijem na tri mjeseca.I da ce rjesenje biti narednih dana,a vec cekam 2,5 mjeseca.
Napokon,nakon dugih tri mjeseca cekanja,dobila rjesenje do 6 mjeseca.
ok uživaj kolko možeš, kak si rješila rupu u poslu?
jel mala kaj bolje???
Podizem malo!
Predali smo zahtjev za njegu djeteta,dystoni sindrom dijagnoza! Zovu nas na komisiju! Moze li mi koja reci kako to izgleda! Da ne dodem i zabeljim! Pregledavaju li oni djete ili ja tu moram nesto raditi tipa kako se vjezba...! Demonstracija vjezbi pa da vide kako djete suraduje... Nadam se da oni gledaju djete sami bez vjezbi,jer nisam bas sigurna kako bi reagirao na nove ljude i vjezbice! Mislim da bi tu bilo vise vike i galame nego suradnje :(
u principu samo žele vidjeti status djeteta, bar ja imam takav dojam, tebe će pitat kaj dete može i hoće, pogledaj si po mjesecima kaj bi dete približno trebalo znati i umjeti, pa da vidiš koja su odstupanja, svakako reci kolko vremena provodiš vježbajući jer je to različito od deteta do deteta, znam curu koja je doslovno vježbala s klincem 24 sata, i on je dosta napredovao čak i prohodao skoro u granicama, a bio je stvarno koma
ma ne,samo gledaju nalaze i naravno razgovor s roditeljima.
Isto sto je vec jelena rekla,reci koliko vjezbas i kako vjezbas.kako napreduje.
Ma sve se vec vidi u nalazima fizijatra.
Ja sam isto sa starijim vjezbala doslovno 24 sata na dan i stvarno mi je napredovao,
dosao je do granice normale i sada je cak i napredno dijete.
A tu mislim da sam vise ja plakala nego on,stvarno nam je bilo tesko.
Zato se dobro pripremi pricom i sretno.....
moje dijete će navršiti sedam godina ,prije nekih godinu dana dijagnosticirana mu je epilepsija . EEG nalaz mu je konstantno loš unatoč terapiji koju uzima .epi napade nema toliko često , ali sam stalno u strahu ,malo mu je slabija koncetracija i ima malo problema s govorom , tako da ćemo sada morati na vježbe kod logopeda.nikad nisam ništa tražila na osnovu njegove dijagnoze , jer neznam da li mogu šta i dobiti . imam li pravo na uvećani DD na osnovu njegove dijagnoze ??