X
Printable View
I meni je dobar M&S, a još bolji C&A - u C&A ima stvarno gomila modela traperica, imaju različite dužine, a cijene su vrlo povoljne.
ja se, za početak, moram oslobodit kolica i ostale pratnje :-)
kad mi neke i zapnu za oko, nema šanse da ih tad probam, tj. da uđem u garderobu jer sam u pravilu s klincima, kolicima... a moram ih isprobat barem nekoliko pari
sve ostalo mi je lakše kupit, al traperice - živa tlaka :-(
ništa, morat ću oslobodit jedno 2-3 sata i solo u potragu...
ja idem s malom. i sa starijom sam isla. udjem s kolicima. evo, prosli tjedan sam s malom u kolicima kupila u c&a kad su imali 20% snizenja.
ako kolica ne mogu uci, udje mi ona, rucka viri van, a zavjesa od kabine iza kolica. iako glumim klauna i dvorsku ludu dok isprobavam jer ju moram zabavljati, uspjevam...
nahla, tnx za link. nisam imala pojma da se i po obliku tijela bira model, tj. da postoji razlika.
X-nation je imal jedan model slučajno ga imam doma
Gap? Oni mi imaju stvarno klasicne krojeve,odreda dublji struk....
Ja nisam kupila rebatinke mislim 4g,tolika mi je tlaka naci odgovarajuce da postojece nosam dok se skroz ne izlizu ili se isparaju.....
A ne lazem,zadnje sam uzela u Gapa kad je bilo otvaranje u onom novom mallu....
U Zare sam jednom prilikom isprobavanja 3x isla mijenjati velicinu istih,nikako pogodit broj....zato nemogu ici sama jer netko mora dezurat ispred kabine i dodavat mi 20 modela dok ne nadjem nesto da valja....
U Gapu ima stvarno lijepih trapki, ali su dosta skupe (barem meni - oko 450-500 kn), a sniženja na njih, koliko sam primijetila, baš i nemaju. :| Jedne sam kupila na nekom sniženju kad su se tek otvorili u Arena Centru i u usporedbi sa H&M trapericama se stvarno vidi razlika - definitivno su kvalitetnije i pamuk je deblji - ali meni H&M bolje stoje. Srećom, s obzirom na cijenu. :mrgreen:
M&S sam nosila godinama, jer sam mislila da u nijedne druge ne stanem, a sad više nema šanse da ih tamo kupim, em su skupe, em ružnjikave :mrgreen:, em mi ne stoje baš dobro. :durise:
(Nisam opsjednuta trapericama, nego skoro isključivo njih nosim, pa ih imam dosta. :mrgreen:)
s.Oliver
ima tube, straight i bootcut model - u vise varijanti, ja uzimam catie - imam jace bokove i dupe i ne volim niski struk da mi dupe ispada al ne volim ni previsok
budu 499 kn mislim, al meni se za tu cijenu isplate
i ima neizbijeljenih modela koje mogu i na posao obuci
e da, izlozene budu duzine 34, al meni treba 32 i te mi najcesce donese iz skladista
uzimam broj cvrsto pripijen, tako da mi budu taman kad se malo razvuku
Inače, kome je dostupno, S. Oliver je imao outlet u Začretju i tamo je bio veliki izbor traperica a cijene su bile oko 200 kuna. Sad nisam dugo bila, pa ne znam kakva je situacija.