Hvala na odgovoru :) !
Printable View
Hvala na odgovoru :) !
Mene je frendica zarazila sistemom pranja koji nije najbrži, a ja volim brzo, ali je tako fino, logično, i bez puno mrljanja, da sam eto vjerna godinama.
Prvo posisam, makar preletim, ako je zmazano. Onda operem močom, koji ima svoju kantu i cijedi se bez da mažem ruke (uz dodatak Ajaxa za pod ili Froscha od lavande). Kad operem (prvo kliznem oko cijele sobe uz rubove zida ili namještaja, pa onda širokim potezima sredinu (to sam skužila da štedi vremena i živaca) posušim s onom konstrukcijom za pranje koja ima pljosnatu krpu. http://birodom.hr/AdorShop/Content/p...ages/04007.jpg - ne mora biti brand od vilede, ima no name za smješne novce . To ima nekoliko koristi - suho je za tren oka, pa je kuća upotrebljiva i nema onog - ne hodaj, stani, pazi... a isto tako fino lašti pločice - nema kamenca, pa nisu muljave. Naučila sam se zamahnuti tim alatima i gotova sam u tren oka. Svakih cca mjesec dana perem močo i tu krpu u veš mašini, ali ih držim tako da se suše na kanti.
U plodinama kupila neki no name sa microfiber krpom na čičak, pere se bez detrđenta, prezadovoljna, sve je koštalo nekih 50kn (krpa, stalak, kanta) i traje već mjesecima a čisti se snjime