na njihovoj web stranici piše od 2 godineCitiraj:
Mima prvotno napisa
Printable View
na njihovoj web stranici piše od 2 godineCitiraj:
Mima prvotno napisa
Nije im web baš ažuran. Oni su lani zamislili da će imati grupe od recimo 30 djece, od toga 10 male i 20 velike, koje će imati neke aktivnosti zajedničke a neke ne, i bit će u nekakvim spojenim ali opet ne zajedničkim prostorima. Ne znam jel' bi uzeli baš dijete od godinu dana, ali djece mlađe od dve godine je bilo.
i koja je cijena na kraju?
Lani je bila 1.700 kuna.
i ja sam nedavno zvala, bilo je 1700 kn. ja cu jedan dan u obilazak, pa javim friske info.
Potpuno se slažem, i meni je sve to jako malo i usko kad se sjetim koliko dvorište I ima u Dobriše Cesarića, a da ne spominjem dvoranu ;)Citiraj:
Ailish prvotno napisa
zvala sam i primaju samo djecu od dvije godine pa nadalje - znači ne od godinu dana
Sa Leom u grupi su bili blizanci koji nisu imali dvije godine. Nisu imali niti godinu dana, bili su veći, ali nisu imali dvije godine.
ono što djeca u montessoriju rade nije primjjereno dobi manjoj od dvije godine. njihove vježbice su primjerene dobi od 2,5 godine do polaska u školu. zato ne primaju mlađu djecu. ne samo u malešnici nego i u drugim montessori vrtićima
Ima li friških dojmova?
:)
Danas sam slučajno prolazeći autom pored jedne zgrade na Malešnici (produžetak ulice koja ide od placa prema Konzumu na Ljubljanskoj) vidjela natpis na plakatu zalijepljenom na prozoru "Glazbene jaslice Montessori vrtića". Da li netko zna štogod više o ovome?
to je špansko. nasuprot rubelja. da ne bi netko uzalud tražio.Citiraj:
Nia_Zg prvotno napisa
Ne razumijem zasto se interesirate za Montessori vrtic, a nemate pojma o Montessori pedagogiji!?!
čekam friške komentare iz montessorija
:coffee: :cekam:
mi smo danas bili s djecom u tom vrticu. jako mi se dopala gda ravnateljica i tete.
cijena je grozna - 1900 kn, a za drugo dijete 20% popusta...
hrana je jos uvijek iz cateringa.
obzirom da mi se vrtic i te kako svidio, izgleda da cu radit samo da djeci platim vrtic...
Hello! Evo podižem malo ovu temu da ćujem najfriškije dojmove i iskustva vrtića o kojem mi razmišljamo. Nola bi krenula sa nepune 3 godine, i mislim da je to idealno. Moji prvi dojmovi su super je r mi je gospođa na telefon bila jako ljubazna i puno mi toga objasnila...
Da čujem kako je dječici tamo i kako ste vi zadovoljni ovim Montessori Malešnica vrtićem?
i mene zanima ima li itko neke nove informacije o vrtiću?