Maria, mogu si misliti da ti je pun kufer svega :( .
:love: , držim ti fige da uskoro nađeš lijeka svojoj boljci.
Printable View
Maria, mogu si misliti da ti je pun kufer svega :( .
:love: , držim ti fige da uskoro nađeš lijeka svojoj boljci.
potpisujem AdioMareCitiraj:
AdioMare prvotno napisa
a jesi probala možda s nekim alternativnim metodama, npr. homeopatijom
sve kaj sam probala djeluje kratkotrajno,ciklus ili dva,
onda se sve vrati na staro
koliko najduže može trajati mjesečnica?
maria 71, mislim da ne bi trebala trajati duze od 7 dana. Kada citam tvoje postove kao da pises o meni. I sama imam iste probleme evo kasni mi 15 dana. Porodila sam se 2001, dobila 41 dan nakon poroda, uzimala kontracepciju jedno vrijeme i onda haos. Ili ne dobijam nikako ili dobijam po 2-3 puta mjesecno. Dijagnoza PCOS i ectopia, Papa pokazuje stalne upale a ginici govore kako je to uredu. Nema sta sve nisam stavljala u sebe, candide se ne mogu rijesiti nikako. Radila sam i kompletan hormonalni status, skolski primjer PCOS, uz to sam radila i hormone nadbubrezne zlijezde-vrijednosti povecane. Pa stitna, oba reznja uvecana, puna cvorica, navodno i guas ali ja je ne primjetim, hormoni u granicama. Ma haos. Samoincijativno sam se skinula sa kontracepcije u februaru ove godine. Od tada pijem Vitex Agnus Castus-nabavljam ga u Austriji i svi ciklusi su bili odlicni do sada. Opet kasnjenje-danas radim test da vidim da nisam slucajno trudna, a onda opet sve iz pocetka. Ne znam sta da ti savjetujem, ali ljekaru ces morati otici jer dugotrajno krvarenje moze ostaviti posljedice. Prije dvije godine sam dobila 3 puta u 35 dana, strasno sam krvarila pa sam dobila da pijem Ergometrin i Endometril tablete, dobijala sam i neke injekcije, ne sjecam se koje, a kada se to napokon zaustavilo isla sam na transfuziju jer je krvna slika bila koma. Cuvam ti fige i nadam se da ce se situacija popraviti.
maria71, moja prijateljica je jako sličan problem kao i tvoj riješila bioenergijom, ako te zanima detaljnije javi se na pp
bok evo mene na mojoj staroj temi.
imam pitanje u vezi vitexa, tj agnus castusa iliti pms free kako se već zove.
kolike su preporučene doze ? jel ovisi o prozivođaču ili ?
p.s. kad čitam ove svoje postove od prije majke ti mile samu bih sebe sahranila,ciklus se normalizirao i više nemam problema te vrste