Tek sad vidim da postoji i špranca (toliko o čitanju postova u sredini) :škartoc:
Printable View
tako je i nama bilo
poceli su nam slati racune na neki mail koji smo
napravili prije masu godina kad smo uzimali
internet i tu adresu nitko ne koristi
bez da nas je itko pitao hoćemo li
i pocele su dolaziti opomene
najprije smo mislili da su se računi nekim
cudom zagubili
dok nismo nazvali službu za korisnike
dok ja odgovorim TB uleti hrpa postova
nama je crkao onaj uredjaj za MaxTV i jelte nazvali samo ih i reklamirali kvar, onda smo se selili i odlucili promijeniti operatera jer nam je bas tad izlazio ugovor za sve, no tad smo saznali da ne bas na sve, jer su oni produljili ugovor za MaxTV za skoro godinu dana. bili smo prilicno iznenadjeni. kako nam je bilo glupo placati samo MaxTV, a ne koristiti ga, onda smo cekali da nam istekene ugovor. :roll:
Ozbiljno razmisljam da doma ukinem internet i kucni telefon. To je ogroman trosak kojisvaki mjesec placamo a skoro ne koristimo. Telefon nam sluzi samo da nas razne tvrtke i agencije maltretiraju
Što se tiče računa, više ih ne šalju u papirnatom obliku već na mail pa si provjerite mail boxove jer vam je sigurno tamo račun.
Ovako su meni napravili, bez pitanja, naravno.
Ili, ako imate kreiran profil na Moj telekom portalu, onda vam je račun tamo. Meni tamo od mobitela stiže račun, ali mi pošalju poruku da je tamo. iako ja plaćam trajnim nalogom i onda sam bez brige, ne mogu zaboravit platit sve i da hoću.
Meni su nekidan došli na vrata, njih dvoje, u 3 sata popodne.
Znate da je teže biti odrješit kad gledaš ljude u oči, ali svejedno sam bila. Čak sam i vrata zatvorila dok je on još nešto govorio, a ja sam prije pristojno i odlučno odbila.