curke, ajd mi pošaljite na pp svoje mailove i koji jezik trebate (na laptopu imam njem, franc, tal i španj, ali južnoam) pa ću poslati jumbom (jelena, moram ponovno uploadati, na serveru bude samo 10 dana)
Printable View
curke, ajd mi pošaljite na pp svoje mailove i koji jezik trebate (na laptopu imam njem, franc, tal i španj, ali južnoam) pa ću poslati jumbom (jelena, moram ponovno uploadati, na serveru bude samo 10 dana)
ovo je super tema kavofob :-)
vidim da ti imaš lekcije od nekoliko jezika...
ja bih htjela obnoviti engleski, pa jel ima netko iz engleskog jezika lekcije po Pimsleuru da pošalje?
premda nekad sam učila i talijanski, nebi ni to bilo loše obnoviti..
Hej, da li bi mi mogla poslati na mail: mandygrgic@net.hr sve jezike.. imam dosta prijatelja kojima trebaju strani jezici za ucenje?? hvala unapr. ;))
Bila bih zahvalna za francuski i italijanski... Ovo je moja mail adresa - mirelaplavikrug@yahoo.com
A ako neko ima engleski - radosti (neće biti) nikad kraja :klap:
Hvala!
Mogu li ikako dobiti tvoju e-mail adresu, pošto ne mogu još slati i primati privatne poruke, jer sam se tek registrirala...
lijepo bi molila cure kojima je kavofob dala linkove da mi proslijede francuski, talijanski i spanjolski.
ili bilo koji od ta tri jezika.
zahvaljujem :heart:
kavofoba smo vec toliko ugnjavile, da joj internet otkazuje poslusnost :)
Učim njemački na tečaju (učila sam ga i u školi - davno), trebala bih neke dodatne materijale za poboljšati konverzaciju.
Ima tko kakvu ideju?
Da li postoje ovi neki "partneri u učenju" preko maila, skype,...
Ja sam na brzinu ponovila njemački uz djecu :mrgreen: !
A sad ozbiljno - imaš konverzacijski tečaj u Vodnikovoj, bar je prije bilo, išla sam na to prije 100 godina, i engleski i njemački.
Ovo za skype je super ideja, moram istražiti (čitaj: pitati djecu) i pratiti ovaj topic dalje, možda još netko zna štogod korisno.
Dodatno me zanima isključivo što mogu raditi doma ili "od doma".
Idem na tečaj 2 x tjedno i ne mogu si vremenski priuštiti više od toga.
i ja bih ako vam nije gnjavaža please :-)
Cure, žao mi je, probala sam već nebrojeno puta dignuti u dropbox ili na jumbov server, ali mi net totalno zašteka i ne mogu ništa raditi. Nadam se da ima netko drugi za podijeliti... ja mogu jedino nekome poslati poštom nasnimljeno, ako će dalje podijeliti svima kome treba...
ja mugu poslati francuski, ajde mi pošaljite e-mailove kome treba
ima li tko za poslati početni njemački ili talijanski?treba mi za kćer, hvala unaprijed.
i ja bih njem. i tal. pa ako se tko javi...
ja njemački više nemam jer mi je u prvom naletu ošlo s kompjutera ( pa ako ima koja dobra duša žicam ponovo), tako da nudim francuski koji je ostao
kavofob ak može pošalji meni cd pa bumo podjelili kome kaj treba
Imam ja nemački i italijanski assimil metodu (srpskohrvatski) i pimsleur. Dižem ga upravo na ubuntu one, ali traje. Ako uspe šaljem link kome treba.
Ja moram njemački naučit, do B1 razine minimalno, predznanje 0 bodova. A jeste čuli za ovo: http://www.knjigebuducnosti.com/knji...jezik_u_7_dana u čemu je fora? netko probao?
Evo curke, Roza mi se javila da joj pošaljem pa će ona podijeliti. Strpite se koji dan da joj stigne :)
super...
javljam se za njemački
super, bilježim se za njemački, hvala
cikla, puno hvala na linkovima!
zna li netko, postoji li assimill ili pimsleur za engleski jezik?
pimsleur ne postoji za engleski jer su sva predavanja na njemu
Imam assimil za engleski i španski na nekom disku, samo moram naći gde je.
cikla,hvala!
da li je netko kupio ekspres paket iz vecernjeg lista?
ovo http://jezici.vecernji.hr/
Ja imam ovo http://www.klett.hr/njema%E4%8Dki__1128-197.htm
Kupila na kolektivi za upola cijene, još nisam otvorila :oops:
treba li još tko francuski još mi je aktivan link 4 dana?
I ja bih se predbiljezila za njemacki :) :) hvala :)
ja sam si skinula pimsleura njemački s torrenta 3 stupnja, mogu link stavit ili slati na pp kome treba. skinulo mi je sve za nekih 20-ak min.
hvala jelena.O i cikla!
:)
crnka daj i meni link
vidi si pp!
jelena ja bi te molila francuski ako moze.
trebas mail adresu na pp da ti posaljem?
hvala puno
imaš pp