čestitke, a malenoj dobrodošlica na ovaj svijet i sve naj,naj
Printable View
čestitke, a malenoj dobrodošlica na ovaj svijet i sve naj,naj
Čestitam od srca!:)
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
Čestitke od :heart: !
Čestitam! :heart:
Čestitam!
:heart::heart::heart:
Čestitam!
Čestitam od :heart: mami i tati, a malenoj djevojčici velika dobrodošlica na ovaj veseli i čupavi svijet!
Čestitam od srca!
cestitam
Dobrodošla djevojčice. Blago tebi jer imaš mamu koja će ti kuhati same delicije :)
Čestitke roditeljima, bakama, djedovima, tetama, ujacima, stričevima i svoj veseloj rodbini! :-D
dobrodošla mala mishekica!:-D
Čestitke!
čestitamo i nas dvije :-)
malo ranije neg sam mislila ;-)
nadam se da je bilo sve super
Cestitam!
draga, mishica, cestitam cijeloj obitelji na malenoj djevojcici!!!!
cestitiam
cestitam! :heart:
Čestitam!
Čestitke i tati i svima koji su malu princezu nestrpljivo iščekivali! Živjela nam dugo, zdravo i veselo!
Sretno svima!
čestitam!
čestitke na maloj princezi :heart:
:heart:
Čestitam!
Čestitam!
:-D
Cestitke, dobrodosla mala Mishekice! :-D:zaljubljen:
čestitam!
dobro došla malena :)
Čestitke na princezi :heart:
cestitam draga mishekica :heart:
cestitam od srca
Čestitam!:heart:
Čestitam!!!! Čekam priču s nestrpljenjem
!!!
Čestitam! :-D
Čestitam od srca!
Čestitke cijeloj obitelji!!
Neka je sa zdravljem i srećom :)))))
aaaaaaaaw :zaljubljen:
čestitke.... nadam se da je sve prošlo kako si htjela.
ljubi malu mišekicu i brz oporavak :-*
dobro nam došla, malena mishekice! <3
Čestitke!!!
Dobro nam došla Minnie Mouse8-)
Čestitam od srca :heart:
Hvala vam svima od srca. Baš ste me razveselili. :rastop:
Napisat ću samo kratko jer mala mishekica treba jako puno pažnje, a možda uskoro objavim i detaljniju priču - cijelu ili u segmentima po raznim temama.
Što se mene tiče - POROD IZ SNOVA! Nije apsolutno sve bilo apsolutno kako sam htjela, ali sam prezadovoljna konačnim rezultatom:
- ukupno trajanje (zamjetnih) trudova oko 6 sati
- u bolnici provela oko 4,5 h (stigla 5 cm otvorena)
- u rađaonici proveli 2 sata :-D (koji su, btw, jako brzo prošli) --> muž je bio najdivnija podrška koju sam mogla zamisliti - totalno me iznenadio svojim ponašanjem, smirenošću i reakcijama. Nisam čak ni psovala...
- prokinut vodenjak - tu sam bila malo ljuta, ali nisam htjela da mi pokvari raspoloženje
- nisam htjela ništa protiv bolova jaaaako dugo. Onda u jednom trenu nisam više mogla izdržati pa su mi dali nešto (nešto na D), no to se pokazalo posve nepotrebnim jer sam rodila 20ak minuta kasnije (u trenutku kad sam to zatražila pomislila sam da ovako može trajati još saaaaatima, a da je bol već poprilično nepodnošljiva pa sam mislila what the hell...)
- maaala epiziotomija (pitali su me želim li, a ja sam se u tom trenu strašno preplašila pucanja)
- i beba je rođena!!! Lijepih dimenzija :), APGAR 10/10 :-D Sva predivna (čim se rodila tata je priznao da je htio curicu :)).
Još za kraj... Nakon poroda, mogu složiti svoju top listu pet najjačih doživljenih boli:
1. šivanje epiziotomije
2. epiziotomija
3. vađenje zubnog živca bez anestezije
4. trudovi pred izgon
5. što god da jest, nije vrijedno spomena :mrgreen:
:heart:
Čestitam od <3!