Mogu li npr staviti dekicu ispod bebaca obzirom da zima dolazi?
Printable View
Mogu li npr staviti dekicu ispod bebaca obzirom da zima dolazi?
I mi imamo xt ali smo ih kupili tek kad je malena navršila godinu dana. Tesko da ispod mozes staviti dekicu, mislim da ce smetati pojasi, ali mozda je dovoljno da bebu pokriješ dekom?
Maclaren ima i one zimske vreće, doduše dosta su skupe ali vjerujem da pasu i neke druge. Ja sam na ta kolica stavljala bugaboo vreću (footmuff) i pasala je.
Glupo pitanje, ali nisam nikad imala takva kolica pa neznam, veze li se i beba s tim pojasevima?
Pa da, mora se vezati jer to nije košara a niti ima zaštitu sa strane i ispred- znaci ako se ne zaveže mogla bi ispasti, odsklizati, kakogod
Hvala, nisam jos ni vidjela ta kolica uzivo niti sam ikad imala kisobran kolica pa neznam.
Evo mene sa jos jednom nedoumicom. Imam priliku povoljno kupiti deluxe navlaku, onu s krznom, da li mi je to potrebno?
Nekak si mislim da mi treba obzirom da mali ima tek tri mjeseca.
I jos nesto, koliko sve te mclaren vrece pokrivaju bebu ako je naslon u skroz lezecem polozaju?
Sad sam vidjela da nulti polozaj i nije bas ravan. Smije li bebica onda u ta kolica?
Evo, da se pohvalim, kupili smo xlr:-).
Da li ste prali svoja kolica nakon kupovine? Oprati cu liner i jastucice sigurno, ali dvojim se oko ostalog. Naime, imaju onaj "kinesko novi snjof" i trenutno su na luftanju.
Ako jeste, imate li koji savjet u vezi pranja?? Sa Murom sam se oko tog jako namucila.
Da podignem temu... :angel:
Beba se trebe roditi sredinom kolovoza. Gledali smo XLR model pa me zanima je li mi uopće potrebno kupiti dodatno košaru za prvih par mjeseci? I je li taj nulti položaj baš pravi nulti i je li tvrd? Smije li se vozit beba uopće tako?
Hvala