Da, zabranjeno je stavljati u kreme koje se koriste svaki dan.
Printable View
Da, zabranjeno je stavljati u kreme koje se koriste svaki dan.
Sad mi se cini da je dobio i soor u ustima :( Makar ne vidim nista bijelo, al nekako sise kao da mu smeta, ne prianjaju mu cvrsto usta, nego malo posise pa pusti, a i mene sisa jedna pocela peckat (ili sam to umislila) A oko pise jos ima osipa makar mazemo. Promjena je mozda sto je susi nego jucer, kao da ce se oljustit, al se jos i malo vise zacrvenilo. Popio je jutros bocicu probiotika (srecom pa mu se svidilo). Sad kad ga presvucem vidit cu kako je, pa mozda odemo i ovom dezurnom doktoru. Samo da me ne sprasi sto smo dosli samo zbog osipa.
Pristici su skoro pa nestali, ostalo je jos malo crvenila, ali puno manje, a i to prolazi. I dalje ga mazem Plymicolom, i dajem mu probiotik (ja jos pijem antibiotik), a i kefir. A za usta mislim da mu nije nista jer po danu normalno sise, a po noci zna tako povlacit pa pustit, al moguce da mu se nosic malo zacepi po noci pa ne moze dobro povlacit.
Ima topica na svakakve teme. Hvala što ste upozorile, ali, ponavljam, informirala sam se na više medicinskih strana, što smatram relevantnijim. Nitko od njih nije koristenje acidi borici na nekoliko dana u situaciji u kojoj smo mi bili smatrao opasnim, dapace.
Upotreba svakog lijeka ili preparata ovisi o okolnostima i situaciji, stvar je prosudbe o potencijalnoj šteti i koristi, uostalom kao i kod korištenja antibiotika, kortikosteroida i dr.
No, još jednom hvala na upozorenju, bit će korisno za one koji budu u sličnim problemima, pa neka sami prosuđuju ili se raspituju dalje.
Uvijek se sjetim moje sveki koja je bila medicinar, a nikad si nije umivala lice vodom, već blagom otopinom acidi borici.