-
Bitno ti je da dijete ne dehidrira. Nadam se da ste napravili krvnu sliku, da se vidi je li virus (pa ostaješ doma bez lijekova) ili bakterija (pa dobiješ za dijete antibiotik). Šest noći mi se čini puno. Nazovi sutra pedijatra i pitaj što ti je činiti.
-
oka pretpostavljam da pitaš za sirup Bisolex?
imaš za kupiti Bisolex kapi pa ih stavi u inhalator i ihaliraj maloga!
ja samo to koristim
pedijatar nam je rekao da ide 10 kapi u neka 3-5 ml fiziološke
e sad ako nemaš inhalator, onda nakapaj u vruću prokuhanu vodu, ali neznam što bi ti rekla za omjer
-
Radili smo krvnu sliku i urin u petak, crp 18,9, leukociti 7,9, jutros nnio imao temp. pa popodne evo opet.
U isto vrijeme je počeo kašljati i dobio proljev pa ne znam što je uzrok ponovnoj temperaturi.
Pije dva probiotika, jede rižu, pije rehidromiks, ali boli ga buša ponekad.
Čekam sutra da odemo k pedijatru, ne znam što nas čeka.
-
šaljem vam :love2::zaljubljen: za brzo ozdravljenje znam kako vam je :heart:
-
Hvala cure :heart: , baš nam je teško jer prošli smo to već u zadnjih 7 godina sa dvoje djece puno puta,
ali sada sve što napravim (kako bih rekla, po školski) ne rodi plodom, nekad je uredno pijenje rehidromiksa zaustavilo proljev odmah, za probiotik da ne govorim,
sad sve što napravim sumnjam u to jer se temperatura vraća, a proljev ne prestaje, a buša i dalje bolucka.
I to traje, i traje, nadam se da je nešto virozno i ništa više od toga.
-
Oka, šaljemo vam veeeliki zagrljaj i javite nam se sutra nakon pedijatra :heart:
-
teica isprazni inbox, pls!! hvala
-
Evo, idem, idem!
Čujemo se sutra :) !
-
Evo dužna sam napisati,
jučer ujutro bez temp, popodne do 38, poslijepodne do 38,5, navečer je zaspao sa temp, a danas ujutro se probudio ponovno bez temperature.
Bili smo kod pedijatra, dobili smo uputnicu za analizu stolice (nalazi su tek u četvrtak), kaže da su pluća dobro.
Sad čekamo i vijdet ćemo da li će se temperatura ponovno pojaviti kao i jučer.
Proljev i dalje ima, i dalje isti tretmani.
Eto, sve mi liči da je to onako kako je Peterlin rekla, dok izlječimo dišne putove onde ćemo i crijeva.
A onda će valjda i temperatura prestati.
Umorni smo već od svega i nadamo se da će uskoro kraj.
Hvala svima na potpori :heart:
-
Evo malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za brži oporavak!
Sretno!