Mene je ovaj snijeg danas bas izbedirao, a u planu nam je bio neki izlet par dana.
Printable View
Mene je ovaj snijeg danas bas izbedirao, a u planu nam je bio neki izlet par dana.
MM i V su mislili već u po tjedna kod moje mame na more, ja bi došla u petak navečer
ali ovo vrijeme nam je pokvarilo planove
ić na more i uz peć gledati kroz prozor kako bura rastura MM-u i nije vrhunac zadovoljstva
(ja bi baš rado malo na buru, dugo se nisam po buri šetala, ono kad udari reful pa moraš stati i ukopati se da te ne odnese :) )
tako da ćemo na kraju vjerojatno svi skupa u petak il subotu
Mogli bi otići na more, ali nećemo. Meni je prehladno. Nije mi gušt drhtati i smrzavati se. Mrzim vjetar i buru, a o snijegu i vremenskim uvjetima na cestama ne moram ni pisati. Ma nema šanse da idemo, u ovakvim vremenskim prilikama za mene je to preveliki stres. Čekamo prvi svibanj. Tada se već da guštati uz kavu na rivi.
I mi ćemo izlet odgoditi za 1. svibanj. Htjeli smo ići na more da budemo vani, u šetnjama, ali prognoza je koma.
I mi smo odustali, planirali smo Rovinj+Brijuni :-(
A nećemo moći niti za 1. maj jer tada MM radi.
Ako se prognoza ne izmjeni i mi smo u tom smjeru, a to me tako :-(, a djeca još ne znaju.
Mislili ste u hotel?Citiraj:
I mi smo odustali, planirali smo Rovinj+Brijuni :-(
Brijuni, nisam nikad bila, a voljela bih
U hotel u Rovinju a na Brijune na izlet 1 dan.
I ove godine rano Uskrs i školski praznici praznici....
Hoće li krajem ožujka priroda na Brijunima biti barem malo zelena, je li priroda u cvatu ili je ipak prerano...
Naime, planirali smo izlet, no s obzirom da su ulaznice 170kn za odrasle i 85 za djecu, htjela bih da za 600kn imamo lijep proljetni ugođaj ...
Mi idemo nakon Uskrsnog ponedjeljka u Metković kod obitelji
i usput i do Međugorja.
Baš se veselimo jer nam treba malo odmak od svega.
sve je vec procjetalo, zazelenilo se a ima vec i sparuga :-), al trenutno je zzzzima jer brije bura....
I u Zagrebu je već počelo cvjetati tako da samo treba biti donekle lijepo vrijeme i provod zagarantiran.
Ja sam već luda od provjeravanja prognoze.
Vidim da sam i 2013. planirala isto putovanje, ali vrijeme je svake godine sve gore.
Mi idemo u Prag na početku školskih praznika. Kako nema odustajanja ne gledam prognozu tako da molim nemojte ju stavljati ovdje :mrgreen:
Ma joj, mi sad imamo i psa, pa nam putovanje po kiši stvarno ne dolazi u obzir, jer nemam onda kamo sa psom.
Bili smo mi jednom u Baškoj za Uskrs kad je bilo stvarno hladno, i snijeg je pao, ali kaj - kupali smo se u bazenu i bilo nam je super. Ali sa psom je to neizvedivo.
Ja bila za uskrs pred 6 godina, trbuh do zuba, veliki klinci uživali nakupavali si noge, vrijeme je bilo sasvim dobro, a nama provod lijep mada smo išli na lječenje
Sve je zeleno, magnolije cvatu i perunike i sunovrati i tratinčice. Mendule su već ocvale i prekrasno su zelene. Cibori cvatu, a Judina drva već imaju pupoljke. More je plavo. Temperatura već mjesec dana nije danju pala ispod 10 stupnjeva. Danas puše bura, ali to je samo jednodnevno.
Ne brini, za 15 dana sve će bit još ljepše i puno cvijeća. I toplije.
Hvala, Beti3!
Jako se veselimo! Još samo da vrijeme bude ugodno....
PS. Morala sam guglati - cibor. Nikad čula za taj izraz... Nama su to dženerike:)
Mi cemo u toplije krajeve...:-D
Hej Jadranka, lijepo te opet vidjeti. :)
da, i ja sam se baš razveselila, dobrodošla nazad Jadranka :) i čestitam na novoj trudnoći :heart:
Ne samo Jadranka, nego i nova beba?! Čestitam!
:)
hvala :heart:
je o tome je riječ lili
ja to zovem amule iliti okrugle ( divlje) šljive
Mi smo bili tjedan dana u vikendici kod prijatelja, dva para (oni i mi). Baš smo uživali. Sve spremale ja i ona, oni sređivali muške stvari i napravili roštilj, uživali smo, napunil se baterijama (moglo je biti i lijepše vrijeme, ali i ovo nije bilo loše).
E da... Sretan Uskrs svima na forumu sa zakašnjenjem :)
Mi smo konačno uspjeli otići u Istru, vrijeme nije bilo baš savršeno, bilo je dosta hladno, ali nije bilo kiše, a to nam je najvažnije.