Tiziana prvotno napisa
Je spajalice imas pravo, vjerojatno je 96% na etiketi je rukom ispisano pa sam prije bas gatala nad bocom jel to 6 ili 8.
Hvala na ovome 70%.
Po tvojim odgovorima zakljucujem da si neke laboratoijske skruke i da se u bakterije viruse te prljavstinu razumjes na profesionalnoj razini. Grijesim? Nesto bih te stoga pitala jer me jedan dio obitelji solidno ismijava zbog pranja ruku, maltene su me proglasili udrenom u glavu. Dakle ja perem ruke: kad dodjem doma iz vana, nakon wc-a, nakon pregledavanja poste, nakon citanja novina, nakon diranja novca ili novcanika, nakon promjene pelena bebi, prije diranja novorodjenceta, nakon puhanja nosa, nakon diranja kore banane, kad su vidno prljave, prije spravljanja hrane te nakon diranja sirovog mesa. Perem ruke obicnim sapunom za ruke, tekuci. Ne dozvoljavam hodanje po kuci u cipelama pogotovo u prostorima gdje se igra dijete i beba na podu. Ne odlazem svoju torbu nikada na podove bilo kakvih javnih mjesta. Lijepo te molim ima li smisla ovo sto sam nabrojala i jesam li luda zato sto to cinim.
Hvala!
Ps-jedno od dijece je bio alergican na epitel macke i psa pa te cipele imaju veze i sa time, ali i opcenito s higijenom i cistocom