-
Da podignem temu
Ugl potreban mi je homeopat, problem je na psihičkoj bazi, al s obzirom da sam samohrana i socjalni slučaj da li itko zna kojeg homeopata koji bi primio s nekim popustom ili besplatno, jer jedva sklapam kraj s krajem a kamoli da imam 500kn za homeopata.
Psihijatri i sl. ne dolaze u obzir. Sve sam to vec prošla i ne bih ponovno
-
Pa tesko da ce ti homeopat besplatno napraviti pregled, kod njih kad dodjes vec ti je 500kn izaslo iz novcanika. Bila sam prosle godine kod Sanje Zanic koja ima ordinaciju preko puta bolnice Firule u Splitu. Da se ne zeznete kao ja, NEMA RACUNA NIKAD i ima dogovor o proviziji sa ljekarnom ispod njene ordinacije. Svaki izlazak iz ordinacije morate u tu ljekarnu uzeti sto vam je propisala i tu vam jos 500kn nestane sa kartice. Pazite sto vam je prepisala jer ne morate nuzno uzeti bas sve sa popisa, ima i jeftinijih alternativa. Svaki put kad sam ju pitala cijenu ili racun, postojao je neki neodredjeni razlog zasto ga ne mogu dobiti. Ljudi izlaze i ulaze, ali racuna nema. Doktorica je dosta neodredjena u davanju informacija i izgleda izgubljeno jer cesto mrmlja sama sa sobom i nedorecena je u dijagnozi. Meni je to bilo dosta zbunjujuce i upravo mislim krenut kod doktora Matajica. ( zato sam i zalutala na ove stranice).
-
Što ce ti to? Homeopatija se bazira na placebo efektu, odnosno autosugestiji, iliti sam sebe uvjeriš da će ti biti dobro pa ti i bude malo lakše. Homeopatijom ne liječiš ništa već možeš eventualno pozitivno utjecati na prirodan oporavak.
Homeopati su šarlatani koji ti to isto masno naplate.
Edit: tek sad vidim da odg na post iz 2014, jer je podignuta tema.