Zaboravili.
:lol:
nećete vjerovati, ali ja sam u apoteci vulgaris tražila prazne kapsule, a tete su me čudno gledale, nisu čule da to ima za kupiti.
pročitala sam ovdje na forumu za trik sa mlijekom, pa sam probala. Nisam mogla vjerovati da se ništa ne osjeti, a u malu šalicu mlijeka sam natrpala 30 kapi.
od tada pijem citrofit sa mlijekom.
kapsule su super za nas odrasle, ali za djecu koja ne mogu popiti kapsulu je super ovo sa mlijekom (ako smiju mlijeko)
dovoljno je mala šalica od kave (znači, oko 1 dcl mlijeka) i u to možete nakapati čak i 30-40 kapi citrofita (to je za nas odrasle !!!), a da se ništa ne osjeti od gorčine.
to nije količina mlijeka koja bi ugrozila anticandida dijetu.
i jako je dobro ujutro natašte popiti pola žličice sode bikarbone sa čašom vode.
najprije uzmem sodu sa žličice, pa zalijem sa čašom vode.
onda sa gaziranom mineralnom isperem taj okus iz usta.
može i tokom dana, ali nabolje djeluje ujutro, natašte, nakon buđenja.
Eto, citrofit i soda bikarbona meni rješavaju kandidijazu bez da drastično mijenjam prehranu, jedino malo smanjim slatkiše i kolače, ali i dalje ih jedem tu i tamo.
Tegobe sa Candidom mi počnu uvijek nakon nekog psihičkog stresa (zdravlje djeteta, obiteljski odnosi...), a citrofit i soda bikarbona riješe candidu za nekih 3-5 dana. Ja terapiju obično trošim nekih tjedan dana nakon što prestanu tegobe.
pusti lađe neka tonu, daj mi sodu bikarbonuuuuu:sing: