Nikiva...joj ne znam ....prestrašno...
Možda da opet zamolite konzula, kad se napravi podnesak za viši sud, da urigira za brže rješavanja....
Uglavnom, molim te nemoj da te primi malodušnost....tvoja curka će doći doma... :heart:
Printable View
Nikiva...joj ne znam ....prestrašno...
Možda da opet zamolite konzula, kad se napravi podnesak za viši sud, da urigira za brže rješavanja....
Uglavnom, molim te nemoj da te primi malodušnost....tvoja curka će doći doma... :heart:
Citiraj:
mamma san prvotno napisa
konzul je zaista napravio sve kaj je mogao..i ono kaj nije smio.zahvalna sam mu od srca,jer da nema njega niš nebi tam riješila
a moj odvjetnik tamo je rekao da čim sazna kod kojeg suca će to doći u ruke da će ga odma nazvati i objasniti mu situaciju i da odma poništi tu odluku jer njemački sud nije uopće nadležan.
idući ponedjeljak idem tamo jer joj je rođendan,valjda ju ovaj bezobraznik neće opet nekam sakrit :(
Draga Nikiva,
ovu strahotu sam pocela pratiti i ne mogu pronaci rijeci koje bi opisale sta osjecam :cry:
jako mi je zao :heart:
Eh, kuma MM-a radi u Interpolu u Bosni.. ako hoces mogu nabaviti neki broj odjela Interpola u hrvatskoj i u njemackoj preko nje
Zainteresovana?
Mogu pitati nju kako oni mogu pomoci, mislim Interpol...
Ganjaj sudski, ali ako se lica iz Interpola ukljuce, mozda se i sudstvo a i on malo preplase... ko zna.... :(
Vidim da na ovo nitko nije odgovorio...Citiraj:
snorki prvotno napisa
Ne može tražiti drugo dijete jer je to dijete Nikiva rodila u braku s novim mužem...Na sreću...
Linea, Interpol joj može pomoći utoliko što je odluka donesena u njenu korist kod nas, i u globalu slučaj na spada ni u jurisdikciju hrvatske ni njemačke policije.
Meni sad nešto drugo nije jasno...
Nikiva...TBM je tražio i dobio dozvolu boravka za dijete...
To NIJE skrbništvo, ona sad samo ima dozvolu da privremeno može biti u Njemačkoj...
Prema tome ja mislim da ti uopće ne moraš čekat neku odluku suda tamo, jer TI crno na bijelo imaš papir da je dijete povjereno TEBI...
Što znači da bez obzira na to što ona ima pravo boravka tamo, on je i dalje ilegalno drži po bilo čijem zakonu...nema se tu što ići na viši sud.
Daj zovi barem odvjetnika opet, ako ne i konzula, i spomeni to, jer u pravilu mislim da ti sad trebaš njemu na vrata s policijom i socijalnom službom u pratnji, oni moraju imat nalog, ali samo za upad, i odi po svoje dijete...
da, on ima odluku da može odlučiti di će dijete boraviti a ja imam odluku o privremenom skrbništvu...Citiraj:
Anči prvotno napisa
pa mi smo svima pokazali te dvije odluke i svi su rekli da prvo moramo pobiti odnosno poništiti tu njemačku odluku.
e sad zakaj, ne kužim ni ja, nema mi uopće tu logike
da, on ima odluku da može odlučiti di će dijete boraviti a ja imam odluku o privremenom skrbništvu...Citiraj:
Anči prvotno napisa
pa mi smo svima pokazali te dvije odluke i svi su rekli da prvo moramo pobiti odnosno poništiti tu njemačku odluku.
e sad zakaj, ne kužim ni ja, nema mi uopće tu logike
nikva, ne javljam se komentarima jer se u pravne stvari nista ne kuzim, ali samo da znas da cesto mislim na tebe i jedva cekam happy end :love:
Nikiva, ponuda i dalje stoji... kad zatreba zovemo kumu ;)
Mozda nam moze pomoci sa par brojeva u hrvatskoj ili njemackoj, gdje mozes dobiti konkretnu pomoc.. mozda...
:love:
Citiraj:
Linea prvotno napisa
naravno..svaku pomoć primam objeručke
i hvala puno :heart:
u ponedjeljak idem za njemačku držite mi fige...više se ne vračam bez nje
sretno :love:
držim fige!!!
Pa, svaki dan se ponovno rastužim što još nema odgovora. Nikiva, ima li dobrih vijesti?
nestrpljivo pratim ovaj topic, javi se! :love:
procitala sam u dahu i srce mi se slama...
meni luka zna neopisivo faliti kad smo na par sati razdvojeni...
nikiva,
siguran sam da ces biti ponovno sasvojim zlatom - boris se kao lavica...
a mozda ste vec zajedno,pa uzivate?
:love:Citiraj:
yasmin prvotno napisa
Nikiva? što se događa, da li je tvoja :angel: sa tobom?
joj, kako mi je ovo teško palo. daj javi nam se čim stigneš :love:
Nikiva?? Što se zbiva?
evo me dragi moji...u njema;koj sam od proslog utorka..nju jos nisam vidla jer nije dao on..ali
konacno sve ide kraju..sudac njegov je ponistio svoju odluku i sad je to preuzelo drzavno odvjetnistvo i iducih par dana ce se to rijesit jer ce policija mu pozvonit na vrata..sad to tretiraju kao otmicu..tjesi me samo to kaj sve ide kraju..
obecajem detaljno izvjesce kad se vratim
poydrav svima i :love:
želim skori završetak ove drame i da se tvoja djevojčica nađe što prije u tvom zagrljaju! :love:
:love: za jos malo srece da ste sto prije zajedno...
al ce ga TBM nadrapati...
:love: Drži se!
:love: Držim fige za happy ending.
Ajme, ovo traje cijelu vječnost :(. I ja vibram da što prije ti i tvoja malena što prije budete skupa ~~~~~~~~~~~~~.
Ajme samo da se što prije stvar riješi! ~~~~~~~~~~~~~
Kakvi su to šokovi za to malo dijete... :(
Nadam se da će se uskoro sve riješiti i da će tvoja curica biti u tvom naručju :love:
evo me opet malo..jos sam tu i cekam.naravno kacio me vikend plus neradni dan...no vec sam navikla da kod mene nejde nista brzo ni jednostavno..
danas cu znati koji inf vise.barem to kolko ima treba da naprave to rijesenje odnosno nalog.jer kad imam to u rukama odem na policiju i oni samnom po nju..i nadam se samo da to sve nece ostaviti nekog prevelikog traga na njoj.iskereno se to nadam.
saljem vam puno :love: i javim se cim budem imala neku informaciju vise.
cujemo se :heart:
:heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
vibram Nikiva :heart: ~~~~~~~~~
~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~ :heart:
nadam se da su brzi...Citiraj:
Nikiva prvotno napisa
a ona ce uz tvoju (vasu) ljubav i paznju ,sigurna sam,biti ok...
snazna si ti zena a ne pada jabuka daleko od stabla... ;)
drzi(te) se...
jos nis neznam..jer neznaju ni oni..katastrofa :cry:
ma daaaj!
ne vjerujem kako mogu tako otezati stvar a radi se o djetetu..
drzi se,nikiva...
neznam ni ja..tak ko da je neko ukrao 20 dkg salame pa nije hitno...Citiraj:
lucky day prvotno napisa
al ocito smo mi njima samo jedan broj spisa u nizu... :(
nikiva moja, to stvarno više nije normalno..svaka ti čast kako se držiš..
stvarno ne mogu dočekat trenutak da čujem lijepu vijest :heart:
i ti sad moras cekati da se oni smisle kad ce ti pomoci...
pada mi na pamet da im zaprijetis,ali samo zaprijetis, da ces pozvati medije (ma joj nisam sigurna da je to dobra ideja, ne zbog male jer to ionako ne bi napravila ,nego vjerojatno moras paziti da ostanes u dobrim odnosima sa policijom tamo...) ...
drzi se...
jos malo pa gotovo... :love: