Nano, ja sam naš dvodijelni u H&M-u platila 69 kn.
Printable View
moja je sa 7 nosila samo donji dio
i s 8 je krenula s donjim, ali onda joj je jedna curica, godinu dana starija rekla "joj pa vidiš da imaš sise, stavi grudnjak"
:roll:
i onda je počela nositi grudnjak
jednodjelni je samo za bazen, ne volim da joj bude mokro na trbuhu, mada se poslije svakog kupanja presvlači u suho
e da, leo, badiće imaš u svakom dječjem benettonu, ja sam kupovala i kod nas u mercatoru, i u outletu u hoto vilama
ivano2, svjesna sam da se top teze skida, vise hladi al mi je trokutice fakat malo previse za vidjeti. jos kad trokutici krenu bjezat u stranu pa pokrivaju, ne znam, pazuh :lool:
seni, apropo spinofa, jutros dajem mojoj da obuce obicnu tshirt majicu jer je prehladno za ono sto si je ona zamislila, i odgovara mi: joj, sad necu biti lijepa, to je obicna majica. moram sad pronaci narukvice i ogrlice i ti mi moras napraviti posebnu frizuru da bi uz ovo bila lijepa.
opala sam na pod.
ja sam tshirt-jeans forever mama.
hehehe
najsmjesnije je to sto bi ona u jednom trenu bila gola u drugom imala badic za odrasle. pa joj objasnjavam da je ipak prevelika da bude gola. i da skupi noge kad gola sjedi u zamotanom rucniku :facepalm:
Onak usput sam vidjela slatkih kupaćih gaćica ( bez gornjeg dijela) u Opremi u Ilici. Cijena je 40 kn
U nedjelju sam bila u CC1East i ima badića po 35 kuna na sniženju, što jedno, što dvodjelnih.
Moja ima 8,5 godina i u području plažnih outfita ima slobodan izbor koji se nakon 3-4 dana guštanja svede na gaće i ronilačku opremu, cicnjak pada u zaborav jako brzo.
Baš me zanima koliko će dana ove sezone biti atraktivan?
Ona je do prije par mjeseci bila svraka, sve što je rozo, šljokasto, šljašteće je bilo hit, a sad se skroz okrenula, odjeća i rihtanje ju ne zanimaju- samo atletika, tenisice i to.
Mlađa je svraka u punom sjaju :)
di u cc1 east? u kojim ducanima?
Sorry, u H&Mu
ti imas sina. suti :mrgreen: :P
ja se sjecam da ni u 5. osnovne nisam imala gornji dio :D :plavalaguna:
a sestra je dobila u 1 ili drugom osnovne i mama je rekla, ovo sunce sada nije isto ko ono sunce tada, a ja sam si mislila, jea rajt, 5g starije sunce, nis vise.
al sad sam mama, nisam curka koja oce bikini :P
hitra, :mrgreen: i to sto kazes :D
a tesko da cu naci velicinu bez gornjeg dijela, pa ce na kraju dobiti, dok ne odustane.
optimist, i ja, samo ja znam trenutak kada, a ona ne :)
:-)
pih, sad se osjecam ko da mi je potrebna tona glorije i mile :mrgreen:
Ja imam auto, pa ipak ne idem u shopping centre jer su mi zamorni. odnosno idem kada u gradu ne mogu naći ono što trebam
ni ja ne mislim da je lak za nokte ili gornji dio badića nešto strašno. djeca nas kopiraju i to je to. ipak sam se iznenadila kad sam vidjela dvodjelni za curice 2-4 godine. 2god? mislim da to nametanje od strane proizvođača
Moja je do sada nosila samo gacice i jednodjelni samo za do plaze i nazad.
Ove godine smo malo gledale i vecinom se prodaju u kompletu sa grudnjakom. Uzela samo joj par komada, ali grudnjak joj necu dati da nosi po vani, bas mi izgleda grozno tako obucena. Nosa ga po kuci i dvoristu. Uzele smo i gacice sa pripadajucom kracom majicom, pa nek nosi to ako bas mora.
A nokte lakira. Ponekad kada vidi da ja lakiram, ponekad sama trazi. Nalakiram joj, ne vidim u tome nekakvu veliku stvar. A ionako hoce neke roze i sljokaste nijanse, pa se skoro i ne vidi.
Moja je dosad uvijek bila u gacicama ili u jednodijelnom, iako smo unatrag 2 god. poceli kupovati i dvodjelne - ne bikini na trokutice, nego one kao sportski gornji dio, ili tankini i slicno.
Sad ima 9g7mj, i rekla je da sad zeli uvijek imati gornji dio, ili jednodjelni. Zapravo (jos) nema nista za skrivanje, ali kaze da se tako osjeca bolje, pa - neka joj.
Ali nisam jos spremna da na to da nosi trokutasti gornji dio badica.
Moja je drustveno-modno osvjestena, sto znaci da je s 2,5 vec zicala gacice, s 3,5 nije bilo sanse da bude bez njih a ovih dana me vec pila da ona ima i grudnjak uz gacice i da ce ga nositi ( naravno da ima kad su samo kompleti bili u ducanu). Mene nervira samo ideja da cemo se nakon svakog kupanja prepirati oko presvlacenja dva dijela a ne samo jednog. Ostalo mi je totalno benigno ne vidim nista posebo loseg u tome da nosi nepotrebni komad odjece, ionako je recimo cijelu vrticku sezonu bila u sosu pa makar to bio totalno nepotreban sosic od tila preko normalne hlace+majica kombinacije, ili gumene cizme podstavljene krznom koje je nosila skoro svaki dan pa i na suncu i +20 itd :mrgreen:
A ode u vrtic nakindjurena ubi-boze, suknja od tila, ogrlice, narukvice, prsteni, lak na noktima, sjaj labelo na usnama (a i na pola lica), rajf, spangice... Ko da nije moje dijete. Jedino sliku kvare crvene gumene cizme na bagere ali ih je srecom napokon prerasla :lol:
prošlo proljeće kupili smo dav kupaća na super sniženju (mislim da su koštali svaki 10kn9. ela si je obukla grudnjaka, obadva, preko majice i tako došla baki i dedi u poslet. kad se okupala obukla je opet obadva preko pidžame i otišla spavati. išla je n njima u jaslice , park i tako nekoliko dana, dok ju nije popustilo.
inače, voli se kititi, šljokice i sl.
ja ne kužim u čemu je tolika drama oko trokutastog gornjeg dijela
koja razlika trokutasti ili u komadu?
i jedno i drugo služi da se pokriju (nepostojeće) grudi
A cuj, ja razliku vidim. Trokutasti nekako implicira starost, odraslost, curke u njima izgledaju starije nego sto jesu. Pa mi nije primjeren uzrastu. Onaj "ravni" ili tankini je izgledom vise sportski, kao majica, pa nekako ne daje taj odrasli izgled.
Sto se zdravlja i toga da su u mokrome tice, moja ih ima zaista puno i uvijek se presvuce, i nikad nije, kad je na obali, u mokrom, pa s zdravstvenim aspektom nemamo problema.
Vise od toga nemam sto reci, mozemo se samo sloziti da se ne slazemo. :mrgreen:.
po tome je moja kci odrasla, a ja djete, jer ja imam sportski badic, taj s topicem
lijepo sam napisala da imam osvijestno djete, a ne ko ja :nono:
vi stvarno klince presvlačite nakon svakog izlaska iz mora? sjećam se da sam na plažu odlazila s jednim kupaćim i on se močio/sušio/močio/sušio... dok ne bih došla doma.
danas sebi i mališi nosim rezervni, ali taj presvlačim prije odlaska kući da ne sjedamo u auto mokrih gaća
obavezno, i tako će biti dok je ja budem mogla kontrolirati
ja ne podnosim mokro na sebi, ne podnosim
sjećam se kad sam se s nekih 10-11 godina kupala s ekipom
i zezali su me jer sam se jedino ja presvlačila
i idemo mi doma, svi u mokrim badićima
nakon 20 m sam skrenula u grmlje da se presvučem jer nisam mogla podnjeti neugodu mokrih kupaćih na sebi
jedno je ako te baš smeta, ali možda dijete ne smeta
mislim, neće odmah dobit upalu pluća i mjehura zbog 3 trokutića
Mi ne presvlacimo svaki put, jer moji nemaju ritam da se dok su na plazi idu npr. 2-3 x okupati pa se suse. Oni su stalno van-unutra, valjda udju u vodu 20x i van dok su na plazi, tako da mi nema smisla presvlacenje.
MM se presvalci i klince presvalci, ja na plazi se ne presvlacim :oops: