jel probao tko natural toothpastu King Julio?
Printable View
jel probao tko natural toothpastu King Julio?
Što nije ova obična soda bikarbona s aluminijem u tragovima budući se dobiva sintetskim putem pa se kasnije ispire i onda ostaje aluminija u nekim malim količinama, no ipak bi trebalo tražiti bez aluminija.
Ja kupujem u apoteci sodu bikarbonu bez aluminijuma.
Gline ima svakakve, bitno je da je ventilirana, jer nisu sve za oralnu upotrebu.
Kokosovo ulje stiglo u Muller 200 ml - 29 kn.
isprobala :) bijela glina, kokosovo ulje, soda, menta iz vrecice za caj, glicerol i macha tak da ima zelenu boju jer ova bijela glina kad se pomjesa sa uljem ipak postane nekako bez bezveze.
Pasta je bila slana (previse sode?) i ne svidja mi se masnjikavi okus kokosovog ulja ( koristila rafinirano vise manje bez mirisa) i uglavnom natjerala sam se oprati zube sa tim, ali ja se tjeram prati zube i sa pastom jer mi je prejak okus. JAko sam zadovoljna kako su se zubi dobro oprali i okus u ustima je jako brzo bio ok.
Hoce biti bolje sa nerafiniranim uljem?
Sode sam stavila mozda pola zlicice i ipak mi se osjetilo.
GLicerol sam isto samo malo dodala.
ja i kad kuham cesto ispadne nejestivo, pa nije ni cudo :))))
Postovana, u potrazi za prirodnom pastom za zube, naisao jesam na vas post.
Da li je moguce da mi recept paste koju ste vi nacinili sebi i svome suprugu posaljete putem privatne poruke ?
Znam da je tema odavno vec pokrenuta, ali se nadam da ce to biti moguce.
Hvala vam.
Bijela glina također ne prije jedne godine djeteta reče mi teta mučkalica. Nisam iščitala cijelu temu, ali za 40-ak kn naručim od tete mučkalice finu pasticu sa bijelom glinom, nimom i eteričnim uljem mandarine koje mu daje slatkoću. Krademo je djetetu, mada sebi naručimo sa zelenom glinom.