Ivana ja redovito idem u salon na brazilsku i donji dio nogu. Mislim da je bolje od britvice :) you go girl
Printable View
Ivana ja redovito idem u salon na brazilsku i donji dio nogu. Mislim da je bolje od britvice :) you go girl
Ivekica jeli ta brazilska boli ??? Ja se inace depiliram secernom pastom, cak i pazuhe i to mi je ok ali kako sam trudna koristila sam samo britvicu sto je najgora opcija jer poslije samo koza svrbi....nisam se usudila secernom jer mi je izasla vena na nozi pa da ne pogorsam situaciju. Imam i ja na stomku kraj pupka par tih velikih crnih dlacica, idu mi na zivce ali sam negdje procitala da ih se ne smije dirat ??
Mene je depilacija u trudnoci najmanje bolila
Skoro nista
A neki dan sam urlala :-/
a jel bolje da idem na vosak trake ili secernu pastu? s obzirom da bi mi to bio prvi put... sta manje boli? :mrgreen: nekak mi se pasta cini bolja jer mislim da ne unisti toliko kozu? ili sam u krivu...
i jos me strah jer imam dolje jedan veliki madez ispupceni na preponi sa strane kod ruba gacica, znam ja da one paze... al ako ga zakace ubit cu ih tam!
Idem na pastu i ne osjetim neku bol :) ono boli prvih par minuta poslije otupiš. Britvica mi je nepodnošljiva, jer mi dlake urastaju i grozno izgleda.
Ivana.sky vosak lomi dlačice kao i britvica a secerna ih čupa iz korjena pa je puno bolja i za kožu, nema urastanja dlačica i mene puno manje boli....nisam jedino probala dignut sve sa gospodjice, obično sam samo prepone ali sad bi htjela sve
eto onda imamo dobitnu kombinaciju... hvala vam :-*
Ja idem na depilaciju voskom godinama i skidam sve dole. Probala sam secerom nekoliko puta, ali je bol bila identicna i nisam vidjela nikakvu razliku pa sam se vratila na vosak (zbog cijene jer je secer bio skoro duplo skuplji u salonu). Boli, ali nista strasno. Jedino me dosta boli svaki put kad mi depilira dio s lijeve i desne strane usni, a ovo ostalo nije problem.
Dlacice su stvarno s vremenom mekse i prorijede se. Ja odem svakih mjesec dana otprilike i sad otkad sam trudna tempiram po pregledima :)
Ako imas madez, svakako napomeni jer mozda bude neka koja nije bas najspretnija, ali stvarno paze. Bez obzira sto nisi bila do sad, ja ti isto preporucujem da odes samo vjerujem da ce boljeti jer treba 4 do 5 depilacija voskom ili pastom da dlake omeksaju bar malo (pogotovo nakon godina brijanja britvicom).
Sretno :)
Mene je sram ic u salon da mi sve pocupaju. Dosta je sto svako malo sirim noge kod ginekologa -prvo na ivf postupcima, a sad svako malo na kontrolama.
Ja se obrijem, a zadnji put sam se namazala alkoholom. Ni truncice svraba, savrseno. Sad ionak nis ne vidim tamo dolje pa me bas briga.
Ja se godinama depiliram hladnim voskom u salonu, imam svoju "depilatoricu" kod koje sam ko doma i s vremenom su mi se i prorijedile dlake, sada tempiram za preglede, a čak ni nakon mjesec dana ih nemam toliko da idem u salon pa si kupim trakice u dm-a i puvučem par puta sama. A što se brazilke tiče, to nikad nisam radila, al ona meni prepone prilično dobro i duboko sredi, al smo se baš na zadnjoj depilaciji govorili da ćemo pred termin poroda obavit brazilku. U rodilište svakako moram doći obrijana (ne želim da me oni tamo briju), a sama neću moć niti se usudim brijat pa eto i to ću probat. Kažem ja njoj: a valjda ću izdržat brazilku i porod!
Ja ću se pred porod obrijati sama doma. Pustit ću vode u kadu i onak, od oka. Namazat ću se alkoholom i sve 5. Baš mi je zaostalo to što se kod nas mora brijati, kao lovimo korak sa svijetom, a tam se ko pajcekice moramo oderat. Al bar kad krene krvarenje poslije poroda neće mi sve žmikat.
Meni su na porodu samo trimerom skratili sto je bio visak, nisu mi britvicom skidali do kraja. ja se nisam stigla sredit na vrijeme. A inace skidam sve sa dep. kremom, no u trudnoci nije bas preporucljivo, pa kombiniram trimer i ponekad samo kremu. Od britvice mi je sve crveno, a vosak me boli neizdrzivo. i inace, a pogotovo sad u trudnoci