Samo?
Meni mama rekla da mi treba 50 tetri 8-) To je 5 paketa :lol:
Potpis!
Printable View
kupit cu jos tetri :-) dapace mislim u pocetku tj. dok ne otpadne pupak samo njih koristiti
Gdje kupujete pp drugih marki osim RP (rodinih pusa)?
Pelenko webshop, Mini greeny webshop, Flafi webshop- jel se primjeti da volim online shopping?! :mrgreen:
Neki strani web shopovi? (Možda se ne isplati zbog s(kršitelj koda)inga)
da se pohvalim da sam jučer ulovila na sajmu rabljene odjeće/opreme 10 novih novcatih tetri po 20 kn za cijeli paket :)
ovo prvo :)
Preporuka je iskusnih imati 4-5 covera od svake veličine.
Da li se coveri nakon upotrebe/kakanja suše? Ili se samo obrišu pa mogu u novu upotrebu?
Nije mi jasno zašto treba tako puno covera ako su od pul-a, dakle nenamočivi???
ma tko to kaze 4-5?
Ja msilim da je 3 sasvim dovoljno.
Evo primjer:
Ako se beba samo popiski u pelenu, ja taj cover samo objesim i stavim drugi. Za sljedece presvlacenje ce vec biti suh i spreman za uporabu. Najcesce je ista stvar i s kakanjem jer mi rijetko kada kakica ode i na cover, tako da postupam isto kao i prvom slucaju kad se popiski. Ako pak kakica probije na cover, onda ga cijelog perem i susim, a imam druga dva koja su za uporabu. Ako se desi da sad bas dva covera ukenja , pa ostanem na jednom, mogu za sljedece presvlacenje staviti jednu AIO peleneu koja ima cover. Ili jednokratnu ako je imam u rezervi.
više covera sam imala samo L velicine za jaslice, jer tamo sam slala 3 ciste pelene svaka sa svojom coverom, plus jos jedan u kojem dode, plus dva za doma.
U tom slucaju kad bas treba imati vise covera preporucam kupnju rabljenim, pa eventualnu prodaju nakon sto ti vise ne trebaju, inace je jako skupo imati 5 novih covera svake velicine.
mozda da radije uzmes 2 S i 1M, pa kad preraste S, prodas i uzmes M...
joj, nikako da slikam tetre, sorry.
ni ne moraš imati snappy, jer ti cover dobro drži tetre.
ja sam kupila neke kineske snappyje za oko 0,7$ po komadu (ako se dobro sjećam). u pakovanju su 3 kom. nisu baš neka velika sreća, ali posluže kad ih se uopće sjetim uzeti.
nisam probala pravi snappy pa stvarno ne znam je li on puno bolji.