-
a jesi li ti dobila preslike te dokumentacije ikada?
ja imam namjeru tražiti preslike moje dokumentacije sa poroda, ner adi tužbe, nego da se zna da postoji određena vjerojatnost da će jednoga dana sve rodilje tražiti svoju dokumentaciju i poneka od njih pisati prigovore kad primijeti da je nešto krivo zapisano. I da ne mogu i sljedećih 10 godina pisati kako im se sprdne u dokumentaciji jer to ionako nitko ne čita. To želim napraviti radi moje kćeri i nečijih tuđih kćeri, a sada nam Zakon o zašititi prava pacijenata do omogućava. Jedini nemam snage za to, one minimalne da napišem to šugavo pismo.
-
E tak je i meni. Htjela sam tražiti (znaš da se to plaća - kao za fotokopije), ali nekako uvijek odgađam i sad mi se sve više čini da je previše vremena prošlo. :(
-
idemo zajedno napisati, nema veze i ako ne dobijemo ?
-
Ne znam ti kaj reći. I bi i ne bi :?
-
teško se opet suočiti jel'da, kao da ponovo ideš tamo :( , zato je teško i meni sastaviti 2 pišljive rečenice i zatražiti dokumentaciju, a na dan napišem 100 drugih rečenica.
I drugo, imam osjećaj da bih umjesto "molim vas dokumentaciju", istresla još milion stvari na taj papir.
Ali budem ja, budem .....
-
Ja sam prije pola godine tražila u Petrovoj svoju dokumentaciju.
Ne da niosam dobila, nego mi se nisu ni javili :?
-
pošaljem ti ja obrazac koji sam sastavljala za obitelj sa 3 djece, kojima je tata umro nakon bolničkog liječenja (pao je u kući, udario glavom u pod, otišao u bolnicu i nije se više vratio).
A mogla bih i ja iskoristiti taj obrazac za sebe :/
-
doista se ježim na ovakve priče .. za to stvarno treba velike hrabrosti :saint: