-
Meni je najgore kad mi pocnu moji vlastiti roditelji koji su i zdr.djelatnici pametovati..
Nama je 30.11. Mjesec dana od kad imamo svojeg andjela i moj tata navaljuje da mm i ja vec pocnemo raditi na bebici...helooooo!!!! Nije mi ni na kraj pameti sad trudnoca, i zna da idemo na mpo jer sa ovako malo spermija prirodno ne ide.. Ko je tu lud vise??
Niti ne pricam vise s njim o tome.. Uzet cu si malo vremena za sebe sad pa cu nakon nove godine razmisljati o silnim pretragama i konzultacija.. Dosta mi je doktora, bolnica, lijekova, pikanja itd...
Kao sta kaze tikica, to je nasa borba i sami cemo se boriti za nase blago..
Cure :-*
-
Tako je vatrice naša...neće se nitko boriti umjesto nas.
Zato,glavu gore i nosom kroz oblake!
-
a cure, grlim...
Tak je meni moja sestra nakon drugog spontanog rekla da ako i mislimo pokušavati dalje (!) da onda barem budem obzirna prema familiji i ne kažem im za T dok sami ne skuže. Moram misliti i na druge, kaže ona...
-
rađe neka oni nas poštede komentara!!moja svekrva je načula da sam opet trudna,sam nek proba išta komentirat više ne bum fina ko nekad,to je moja i md stvar kako ćemo i zašto smo odmah išli na drugo dijete!!a tebe tikice u potpunosti podržavam,pričala sam svojoj seki o tebi,ona je godinu dana starija od tebe,ali ne kuži tu želju za djetetom na žalost.....a ti vatrice ne slušaj nikoga,kad bu tvoje srce spremno išla buš dalje