snorki, mislimo na tebe :love:
Printable View
snorki, mislimo na tebe :love:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Vibram da sve bude u redu~~~~~~~~~~~~~~~~~ :love:
sve će bit u redu. samo hrabro. pusa :love:
Danas je operacija... :heart:
vibrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrr
pa zar nije bila jučer?!
vibrrrrrrr
Vibrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrr :heart:
Ako je danas cetvrtak, onda nije...Citiraj:
apricot prvotno napisa
danas je....~~~~ ~~~~~ :heart:
Snorki, vjerujem da je sve dobro prošlo.
Ja sam vadila kompletnu štitnjaču( prestrašna hipertireoza, zatim alergija na lijekove, jednako logično "čupaj ju vani)) u devetom mjesecu. Operacija nije ništa strašno, iako se svi najviše bojimo anestezije. Mene su čak operirali pod nemogućim uvjetima, a uz to su mi rekli da nisu sigurni hoće li mi srce zdurat operaciju :shock: . Kasnije treba vremena da ti pogode hormone i da se tijelo navikne na novonastalo stanje. Ne daj da te nitko uvjerava s rečenicama "ma daaaj, nije to niš, pa gle kako Janica itd".
Što god te zanima, a vjeruj mi da znam podosta samo pitaj. Može i pp.
Nota benne, doktori te otprde iz bolnice bez ijedne upute, nigdje ne možeš doznati što i kako dalje.
To je sramotno, a toliko žena pati od te naoko smješne žlijezdice.
Želim ti brz oporavak i slobodno se javi. :heart:
Sto godina me nije bilo na Rodama, pozdrav svim dragim curama!
mel.
Pa meli lijepa gdje si??????
(Mislim vidim sta se sve desavalo....)
Bas mi je drago da si tu.... :love:
~~~~~~~~
:love:
Citiraj:
melrose prvotno napisa
Evo, javljam se iz bolnice :D Sve je gotovo, operisala sam se, samo sto imam uzasnih problema sa kalcijem pa se cesto kocim. Navodno bih sutra trebala kuci. danas me prate kakva sam bez infuzije :mrgreen:
Izvadili su mi stumu od 8 cm :shock: Meni je grozno bilo, ali o detaljima cu kad dodjem kuci.
Hvala vam, cujemo se.
:angel:
Samo dođi doma..... :love:
Evo puse :love: da se čim prije oporaviš!
nek si se ti nama vratila ziva i zdrava, hvala Bogu, a ocekujemo kompletan izvjestaj kad stignes kuci :love:Citiraj:
snorki prvotno napisa
Ona kucka iz bolnice...... :D Ljubimo vratic i da si sto prije kuci!
:love:
vidi ko nam je živ!
aj, ne kukaj, diži se!
ili ću ti poslati burek od sira!
vibrrrr.......
snorki koliko si sad lakša? (blago ti seeeee)
šalim se naravno....brz oporavak želim i brzo nam se otkočila
snorkici labuđeg vrata :love:
Bravo snorki! :love:
A ja vidjela ovo pa se vraćam natrag da ponovo iščitam cijeli topic i vidim tko je ta kučka iz bolnice:
Citiraj:
ninet prvotno napisa
Opet sarma! :lol:
Nisam je se bas dugo sjetila!
glavno da si ti nama živa :love:
neka si nam se vratila :love:
a sad odoh traziti onu kucku iz bolnice... kako sam je samo promasila :evil:
Fakat, ko je "kucka iz bolnice"? :? :?
ma ti si ženo nesalomljiva :D
dobro da nisi bila na forumu za vrijeme operacije. srećom, postoje neka bolnička pravila koja se ne mogu zaobići :he he he:
ajd sad trk doma i javi kako su dječica :love:
joj joj, nisam imala pojma, glavno da si se ti nama vec iz bolnice javila, to je super znak oporavka. ljubim te u vratic, nadam se da si vec u petoj brzini :love: .
jupiii, snorki, glavno da je sve prošlo i da si uskoro kod kuće!!
pusa i jedva čekam da se vratiš u formu za forumiranje, i napišeš nam pikanterije iz bolnice.. :)
Super snorkice...da nam brzo ozdravis... :heart:
Ni Linei sarma nije strana (sorry, Linea, private joke u vezi dijakritičkih znakova ;) ) Dakle, ninet piše da snorki kuCka (piše) iz bolnice.
hvala MP.... :mrgreen:
evo me kuci :D
Nego, jucer sam, trebala biti otpustena, ali su me ostavili jos jedan dana da me prate kako ce mi biti bez infuzije kalcija.
Naime, operacija mi je totalno poremetila proizvodnju kalcija, pa sam se bila ukocila. To je bilo prestrasno. Dva sata nisam mogla ruke pomac.
Sada pijem maxi kalcij dva puta dnevno. Puno mlijeka, jogurta i sl.
Stitnjaca mi je ostala u komadu. Nisu je vadili, nego samo strumu koja ju je pritiskala. Bila je velika 8 cm sto je za Austrijance :shock: :shock: :shock: Oparacija je trajala tri sata i kao sto su mi cure pisala jedva sam se probudila iz narkoze. Glava me je rasturala jer je u visecem polozaju tokom operacije.
Sjecam se samo da su me unijeli u sok sobu i nekakve zenske sjenke koja mi govori "Gospodjo Z., molim vas recite Anna ":/ A ja ne mogu da progovorim, te automastki pomislim da su mi prekinuli glasne zice. :oops: Srecom nisu, jer sam upjela reci BOZEEE :mrgreen:
Koliko sam djecu pozeljela, mozete mislit. Edita me je po cijeli dan zvala, a Samija skoro nisam ni poznala. Dijete se udebljalo, pa evo sad ispitujem cime su ga hranili. ;)
Snorki :love:
Sad se probaj dobro odmoriti, pa u nove radne pobjede (iliti po blizance)
Snorki, dobrodošla kući! Odmaraj i brzo nam se oporavi! :love:
ako imate kakav prijedlog za najbrze vracanje kalcija na normalu ;)
E, da... imam tri kg manje :lol:
evo ti link, tu ćeš vidjeti čime ćeš "napucati" kalcij:
http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...=202&Show=2032
snorki, dobro ti nama došla kući! :love: