šta ti nisi danas u bolnici?
Printable View
šta ti nisi danas u bolnici?
A recept :lol:Citiraj:
dolega prvotno napisa
Mljac :PCitiraj:
dolega prvotno napisa
a za desert oblizeke :juuuhhuu:
Kad smo ja i sestra bile male nasjele smo na tu foru, tata nas je zvao doma iz parka jer je vec padao mrak, a mi se nismo dale. Pa je rekao 'idemo doma jesti oblizeke'; tata sta ti je to; to je nesto jako jako fino ... krenuli veselo doma, tata nas sjeo za stol, stavio sarene tanjurice, a nas dvije gledamo i sline nam cure u iscekivanju misterioznog jela ... tako jedno par minuta i pita nas tata jesu fine oblizeke?; nas dvije u cudu ?!?! gutamo slinu, a tata se smije 'tata vas malo zafrkava'
pa i od Bosanke, previše je!Citiraj:
snorki prvotno napisa
koja kombinacija?!
majke ti, šta ti zoveš brodetom?
i ja se čudim :lol:
apri, kako je ispao soja-umak od vode?
ja donijela kantu soja-bolonjeza (sa suncokretom) pa dijelim po uredu...
nikako, nije to za danas!
osim toga, tek sam ušla u kuću.
ajme, danas je utorak... :roll:
ubilo me ovo vrijeme, sva sam izgubljena.
(trebala si onda doći po bolonjez!)
neka...
mi danas bržolice i brokulu na lešo.
(ako uopće budem mogla jesti... OPET sam pojela sva Orkina čokoladna jaja i svaki dan ih moram nadomještati! Da barem proizvedu neko manje pakovanje)
Samo ti leširaj :lol:
kupi kinder... komad 7kn, neće ti pasti na pamet da ih proždreš :mrgreen:Citiraj:
apricot prvotno napisa
rizoto od plodova mora
sutra, sutra ujutro :/Citiraj:
dolega prvotno napisa
Citiraj:
apricot prvotno napisa
mama mi objasni da je to riba na saftu :mrgreen:
Jel grijesi :?
Ja sam uvijek horna za ucenje. Nisam ko ove burekuse :D
Danas meseko u komadu sa krumpirom,dinstana mrkvica,i proljetna juha
Pa jest, riba u saftu.
Uz to ide pura, ne treba ništa drugo.
Sta je pura za jednog Bosanca (a nas je trenutno pet u kuci) :D
ja ipak danas kuhala.
paradajz juha,pizza i tikvice koje sam izrezala na kolutiće,malo prepekla,odozgo stavila dinstanog paradajza i listić mozarele.
to sam lijepo zapekla u roli i posula bosiljkom.odlično je.
sutra ne znam.prvi mi je radni dan nakon skoro tri godine izbivanja:smajlikojijošnijedefiniraodalijesretani ltužan
pa, sretan ti prvi dan na poslu!
(valjda ćemo sada liječiti komplekse - nećeš stizati baš TOLIKO nakuhavati)
Juha, šampinjoni na gril tavi, salata,kinder jaja :P
:)Citiraj:
apricot prvotno napisa
jeli smo čevape,a za sutra kuham grah.
Mi smo danas imali za ručak juhu od pileće sitnarije, pohanu piletinu, špinat sa rižom i zelenu salatu. Sve domaće, osim riže...
sutra ćemo ostatke od danas /juha od povrća i crvene leće, tjestenina sa tunjevinom i pelatima/ upotpuniti još s nečim, npr. prženim tikvicama i patliđanima...i ako mi još što padne na pamet... :)
ja sam danas jela veeeelikooom žlicom ;)
Marelicu za gastro-šefa foruma !
ne znam ja šta si ti i gdje si jela, ali ja te sad zamišljam sa onom šefljom za juhu kako se naljevaš, a ono curi na sve strane... :mrgreen:Citiraj:
maria71 prvotno napisa
Danas smo ručali štrukle,a sutra šalšu i meni za dušu malo variva od tikvica
a kak se tek iz takvih dobro srće i cokće :mrgreen:Citiraj:
anek prvotno napisa
uf :lol:Citiraj:
andrea prvotno napisa
Bila sam u gostima ! ;)
ma znam, al ja bi to shvatila ko kompliment kuharici; naime, kod mene se to rijetko čuje :mrgreen:
Danas crni rižoto. I ljuta sam ko pas. Nevjerojatna su ta moja djeca. Do jučer to je bilo najdraže jelo, danas nitko ni liznut. I uopće, ako imam juhu, glavno jelo i prilog, jedan jede samo juhu, drugi prilog, treći samo salatu. I tako iz dana u dan. Nikad nisam sigurna tko će što jesti, jer uvijek je drugačije. Uh. Još se nisam ispuhala.
Jedino volim kuhati za MM, njemu je sve fino. :P
grah-ječam-mrkva varivo, radić mladi na salatu, prženi krumpač
sorry, meni je ovo tak smiješno :DCitiraj:
Bomballurina prvotno napisa
daj detaljni izvještaj! :)Citiraj:
maria71 prvotno napisa
Jučer radila jhu od rajčice s noklama i tjesteninu s tikvicama, mrkvom i paprikom u sosu od rajčice iz woka.
Danas nešto zeleno jer je Zeleni četvrtak. Vjerojatno špinat jer nemam baš vremena za nakuhavanja.
Nemam volje danas ni za što!
Trebala bih pronaći koprivu.
Ili barem kupiti špinat.
A ne da mi se...
Vidiš, ja neki dan brala koprivu za čaj. Mogla sam i tebi odmah pa ti poslati da ti daas ručak ne bude tlaka. :)
Ma meni je danas sve tlaka - nisam spavala ni pola sata.
Ajoj :/ , ja zaspala u 10 pa mi se opet ništa ne da.
ko je još vidio jesti štruklje za ručak?to je desert :PCitiraj:
Romina prvotno napisa
Mi smo imali ostatak bolonjeza,pa sam ja lijepo skuhala tijesto,polila s to malo safta,zalila bešamelom,stavila sira i zapekla.Super je,kao lazanje,ali puno jednostavnije.