Svaku večer, kao ritual pred spavanje. Jako se voli kupati. Stavim joj kap dvije maslinovog ili bademovog ulja.
Printable View
Svaku večer, kao ritual pred spavanje. Jako se voli kupati. Stavim joj kap dvije maslinovog ili bademovog ulja.
Damira sam na početku kupala svaki dan ( nakon što smo rješili pupak ), onda nam se pojavio atopijski dermatitis, pa nam je dermatolog preporučio samo 2 - 3 puta tjedno uz A-derminu uljnu kupku. Sad ga preko ljeta kupam svaki dan ( zapravo tuširam ) jer smo svaki dan na igralištu u pijesku. Preko zime 2 - 3 puta tjedno, kosu 1 tjedno. Ovog malca zasad svaku večer u malo čiste vode operem, čisto da neku rutinu prije spavanja stvorimo, al se baš ne voli kupat kao brat mu, pa ću sad još malo kad zazimi prorijediti i samo održavati blazinicama i vodom pregibe, a 2 - 3 puta tjedno ga u kadi oprat. Guzu nakon svakog kakanja peremo i velikom i malom.
Svaki dan od kad smo dosli iz rodilista, u pocetku bi mi bio dobar kad smo ga kupali samo ako je bio sit, ako je bio gladan plakao bi, tako da sam ga kupala uvjek sitog, no vec neko vrijeme iako je sit on place svaki put kad ga spusstim u vodu.
pa čemu kupanje svaki dan, pogotovo ako to ne voli! nama je pedijatrica savjetovala da ga ne kupamo prečesto jer nije dobro za kožu... svaki treći dan baš kupanje. umivanje, pod bradom,zubi i ruke svaku večer
Prvo dijete svaki dan, mislila sam da će počet atomski rat, ako ga ne okupam jedan dan.
Drugo dijete, valjda jednom tjedno, ako i to, mrzila se kupati.
Treće dijete, skoro svaki dan, imao je tendenciju da se zas**e do vrata, ali ovaj se volio kupati.
kupanje u čistoj vodi uglavnom, s dodatkom maslinovog i čajevca po potrebi.
cure sad imaju 6 mj. kupali ih svako 3-4 dana. ono u kadici. sad svako 7. :oops: ali kako se uredno svaki dan pokake do vrata tusiramo ih brzinski na dnevnoj bazi. nekad i vise puta dnevno. ali to bez sampona. ili samo mala kapljica.