mamma san prvotno napisa
Morala sam se ovdje nadovezati...Tatek, nas dvoje smo očigledno tu negdje po godinama. Ja sam isto dijete šesdesetih, ali ne od hipi staraca.. :mrgreen:
Što se tiče pristupa mojih - tata je ovako i onako bio stalno na putu, a mama mi je bila (i ostala) čista konzerva (vojna bez natpisa) po pitanju sexa... :mrgreen: Ukratko, čim je bilo "nešto" škakljivije na TV-u, mama se oglašavala: Klinci, ruke na oči! :/ (Eh, ubila me znatiželja tada...). Ukratko, negdje prvi - drugi razred osnovnjaka, curke su pričale o svojim "rupicama"...Kojim??? :? (Tek sam se tada bacila u istraživanje... :roll: )...Kad sam dobila prvi menzis (14 g. - sportaš - gimnastičar pa je kasnio pubertet), mama se ulovila objašnjavati o tome..znam samo da sam proučavala sliku iznad nje ("Mama, sve sam naučila na biologiji!!!"). Prvi poljubac (15,5 g.) doveo je do revolucije doma...mama je počela sa sexom... :roll: ...ali samo sa upozorenjima, a ne sa upoznavanjima....
A pitanje, kako se prave djeca...stvarno se ne sjećam da sam dobila ikakav odgvor...ne znam niti da li sam pitala... :cry: ali nekako sam znala... :*
Znam samo da će Lovro sve saznati dok je mali...a do tada skupljam ideje kako... :*