I mi bili. Mojem djetetu je bilo super. Isto tako su ga najmanje oduševile akrobacije, a klaunovi najviše.
Meni ok. Klaunovi su meni bezveze, akrobatske točke super,...
Printable View
I mi bili. Mojem djetetu je bilo super. Isto tako su ga najmanje oduševile akrobacije, a klaunovi najviše.
Meni ok. Klaunovi su meni bezveze, akrobatske točke super,...
dakle, nema slonova (mi smo u "Dambo" điru)? Ako sam dobro shvatila imaju domaće životinje....
nema slonova... niti ne smije biti zbog pravila EU...
krave, koze, ovce, konji (svih velicina), magarci, guske, psi...
Najbolje o cirkusima da se diskutira preko PP-ova, jednako tako i o ZOO-u, pls keep me in the PP loop. Također, molim da mi se ne šalju aktivistički PP-ovi kontra cirkusa i ZOO-a.
Mi idemo u subotu, zanima me ta blizina pozornice. Kako su smještena sjedala? Nebi išli u prva 2 reda ali nebi ni u 3.-4. ako su u razini pozornice jer se bojim da klinci neće dobro vidjeti. Ili? Znači gdje je najbolje sjest a da nismo ni preblizu ni predaleko i da imamo neki prolaz ako dvogodišnjaku bude dosadno ili mu se piški ili nešto treće..?
Znači, NE u 'ložu', već prvi red 'normalni', to ti je malo povišeno tako da ti ne smetaju ljudi iz lože, odnosno,
postepeno se povisuju sjedala, tako da gdje god da sjedneš vidiš.
A uostalom to ti je tako malen prostor da je nemoguće da ne vidite.
Mi smo sjedili u zadnjim redovima i vidjelo se apsolutno sve.
Pokazalo se kao pun pogodak, jer npr. konji neminovno imaju određeni miris, a moje dijete je osjetljivog nosa.
Isto tako ne ulijeva mi povjerenje da mi konji i krave skaču oko glave, bez zaštitne ograde.
Kako oka kaže - mali prostor i vidi se s bilo kojeg dijela.
svasta!
patnjû zivotinja smatrate trivijalnom,osobu koja vas upozorava na to aktivîstkinjom?!
neke od vas su nazivane " mîlitantnim rodama" i znate kako je tesko mijenjati svijè(s)t, ali oçito imate razumijevanja samo za sebe.
ñisu to gluposti, glupo je u danasnje vrijeme zatvarati oci i pretvarati se da ñema problema.
glupo i licemjerno.
i da, beba slon pati kao sto bi u tim okolñostima patilo i ljudsko dijete ( znanstveno dokazano).
Nadam se da svi vi koji upozoravate na patnju dresiranih životinja ne jedete meso ni jaja, jer za razliku od životinja u supermarketu - ove su žive, nisu im podrezane noge za vrijeme života, ne žive u kavezima manjim od njihovog tijela, ne daje im se kemija kako bi nosile jaja svaki božji dan... manje više dijele uvjete kao i njihove ljudske kolege. I da , divlje zvijeri su zabranjene u EU, pa se radi o domaćim - baš onim koje djeca obično sretnu u Konzumu, fino upakirane u najlon.
Mi idemo večeras pa bum napisala dojmove.
naravno da ne jedem meso i jaja, odavno sam evoluirala....
Mi bili jučer, četvrtkom nismo išli jer je obiteljski dan s 50% popusta pa je gužva. Djeci se jako svidjelo, maloj točke sa životinjama (krave, ovce, koze, konji, guske i jedan pas), a sinu klaunovi te svima zadnja točka s motorima- ta je malo scary ali je mrak. Cirkus izgleda kao da je vidio i bolje dane, akbobati su malobrojni ali dobri, par točaka je baš odlično. Meni klaunovi (djeca) bezveze, no klincima se svidjelo. Dugo traje s pauzom za šećernu vatu i palačinke. Uglavnom, isplatilo se.
Dakle, ako koga zanima - sutra im je zadnji dan, pa još stignete.
Motori, mi nismo imali motore, mi smo imali čovjeka vatru pred kraj
I mi bili, mlađi je bio predobar, pljeskao je nakon svake točku i bez problema izdržao ta 2,5 sata. Stariji se toliko smijao na klaunove da su se ljudi okretali da vide ko se to toliko smije :-)
Mene osobno se nije pretjerano dojmilo iako mi je to bilo prvi put u cirkusu, životinje su mi bile nepotrebne, više su me se dojmili artisti.
Motori su mrak, prestala sam disat i baš me bilo strah. A i klinci su ih odgledali bez daha.
kod nas u zadar je za koji dan.danas smo ih vidili da se raspremaju.
još neznam bili išli ili ne.
Mi smo bili i super je...ali me zanima da li je puna cijena vikendom ili samo nedjelju? U NL pise samo nedjelju...jer kod njih na blagajni pisu oba dvije obavijesti tako da ne znam kada je zapravo puna cijena?
Ja sam shvatila da je puna cijena nedjeljom.
i mi smo bili neki dan. Djeca jako zadovoljna. A apropo rasprave o zivotinjama, meni se smililo ono djetesce od 5 ili 6 godina, onaj mali klaun. Kakvi su to neprimjereni pokreti, poze, vrsta i stil nastupa, u kojem miljeu odrasta, kakva mu je perspektiva...
Meni puno tuznije od dresirane krave ili lava...
Da li su opet u Zgb?
Da li je netko bio ove godine u cirkusu Safari kod West gatea? Kakvi du dojmovi i da li se isplati ići?
i mene zanima!