Da li je moguca trudnoca ako je dečko svršio u mene u toku drugog dana menstruacije? Molim hitan odg
Printable View
Da li je moguca trudnoca ako je dečko svršio u mene u toku drugog dana menstruacije? Molim hitan odg
Ovo za iscjedak... Meni kad je gin dala metformin odma poceo iscjedak prozirni, a bile su dvije folikule na ultrazvuku, tak da sam ja to povezala s pucanjem tih folikula.
Iduca 2 ciklusa sam isto primijetila takav prozirni rastezljivi i zapisala si i ispalo taman 14 dana pred menstruaciju. Eh sad nazalost do trudnoce ipak nije doslo iako smo hopsali taj dan.
sljokica trebalo bi hopsati dan-dva prije ovulacije, da spermici docekaju js koja brzo propada ako je nema tko "zabaviti".
tek oko 20 dc a detektiram je trakicama,mjerenjem bazalne a i po bolovima i sluzi se skuži
Ja imam jedno pitanje ako. Znam da ce zvucati malo glupo al radije pitam vas nego da se koristim raznim programima. Dakle, ciklus mi je 26-28 dana. Nekad ovak nekad onak. Ugl. nemam neka odstupanja a M mi uglavnom dode ili tocno na dan ili dan ranije/kasnije i traje po 6 dana. Moje pitanje je, ako se uzmu u obzir samo ovi podaci, na koji dan mogu racunati da mi je ovulacija? Onako skolski 14 dana od posljednje mi je malo neobicno obzirom da mi ciklus nekad bude 26 nekad 27.
Uvijek gledaj par dana prije i kasnije..oćekuj oko 14dc.. ako nisi sigurna uzmi si Lh-trakice super stvar za otkrivanje ovulacije..meni puno pomažu.
13. dan
Idem se informirati o Lh trakicama. Ja sam mislila onak, taj tjedan kad je O svaku vecer akcija i to je to haha.
Ives, sori kaj te secem s teme na temu i od srca hvala na odgovorima. Kaj da ti kazem....informiram se
Ima li netko duze cikluse, da podijeli iskustvo? Moji su u prosjeku 35 dana pratim LH trakice,25 DC sam i peak još nisam uhvatila. Jel moguce mozda da nema ni ovulacuje ovaj ciklus? :(
Meni su se produžili. Zadnji 37 dana. Ne kužim što se dešava, ali očito neka zbrka s hormonima. Ne znam trebam li ići provjeriti, tj. može li mi to nekako negativno utjecati na reproduktivan sustav? I izgubila sam bol u cicama koja je uvijek prije bila u drugom dijelu ciklusa. :(
Meni su ciklusi uvijek bili 28-30 dana.
U ovoj godini produžili su se na 30-33 dana, ovulacija oko 18. - 20. dana.
Doktorica me poslala vaditi samo progesteron, 21. dan ciklusa i on je bio ok (s obzirom da je to bilo tek 4. dan od ovulacije).
U principu koliko sam ja shvatila sve do 35 dana ciklusa je ok, dulje od toga bi trebalo ići tražiti uzroke.
Bitno je da utvrdite kada vam je ovulacija (bazalna temperatura i trakice) i da onda ustanovite koliko vam je duga lutealna faza (to je brj dana od dana ovulacije do 1. dana menge tj do 1dc).
Ta lutealna faza ne smije biti pre kratka ni pre duga, idealno je 14dc, meni je najčešće 13 dana i to je kao ok.
Tako da Kudri predlažem da odeš kod svog ginekologa, 37 dana je već dosta dugo, i očito se nešto događa s hormonima no koliko čitam u današnje vrijeme sve se to riješava pravom terapijom tako da nema prostora za paniku.