Lunahor, super! :D
Baš mi je drago da je tako dobro prošlo.
Printable View
Lunahor, super! :D
Baš mi je drago da je tako dobro prošlo.
:* hrabrim curama!
jel netko kasljao? meni z. stalno kasljuca? :? nakon koliko ste dana ukinuli lijekove??mislim nama jos trebaju, pogotovo z. ali odlicno jedu i piju, najnormalnije ko da im nist nije, fala bogu :)
:)
Mislim da sam ja tek jedno nakon 13-14 dana potpuno ukinula analgetike, do tada su dobivali bar žličicu Lupoceta pred spavanje.
I baš kao što ti pišeš, kad sam prvih par dana nakon operacije davala paracetamol, to bi bilo skoro kao da sam vodu dala, jedino ibuprofen je djelovao. Samo mene je bilo strah ga često davati, a sad si mislim da sam ipak trebala pojačati količinu analgetika, barem davati više Lupoceta. Ali teško je tu biti pametan, kad na jednu stranu staviš moguće posljedice koje se mogu javiti u budućnosti a na drugu bolove koji ga razdiru i ipak će proći kroz par dana (ali tko zna kakve će traume ostati)... :/
hm ja sam se maximalno raspitala i kod lijecnika i po netu i svugdje pise da tjedan dana se moze bez ikakvih problema i poslejdica davat cak turbo doza od 150 mg svaka 4 sata, ibuprofena... i do 300 mg x4 paracetamola... no ipak kombiniram , ... ali jucer sam dala 300 mg parac. l. a z. 3 x na dan ibuprofen,,,...
pitala sam i u bolnici i svud su rekli da jtedan dana moze...
inace ne bi ni jele ni pile a ovako su mi normalne skroz, ko da ni nisu bile na operaciji :D
a kaj si citala da se moze desiti od ibuprofena???
za emisiju sasvim obicni ljudi traze dvije mame djece koja su operirala krajnike, molim javite se na pp.
snima se za dva tjedna, sva pitanja se dobiju unaprijed
podižem!!
cure, jaaako nam je bitno svako istupanje u medijima. samo tako ćemo stvoriti bolje uvjete u bolnicama. javite se...